Ο δημοσιογράφος θέτει το ερώτημα αν είναι δυνατό να διακρίνουμε αν ένα εστιατόριο είναι καλό ή κακό, και στη συνέχεια παραθέτει τέσσερις συμβουλές:
Ο κατάλογος: Ένας μικρός και προσεγμένος κατάλογος υποδηλώνει φροντίδα στην ποιότητα του φαγητού, ενώ ένας τεράστιος κατάλογος με πολλές επιλογές μπορεί να σημαίνει ότι η ποιότητα δεν είναι καλή.
Η τουαλέτα: Ο Δούσης αναφέρει ότι η τουαλέτα είναι η «βιτρίνα» του εστιατορίου. Αν είναι καθαρή, αυτό υποδεικνύει ότι ο ιδιοκτήτης προσέχει την επιχείρηση.
Το ψωμάκι: Όταν το ψωμί που σερβίρεται είναι φρέσκο, αφράτο και ζεστό, αυτό δείχνει ότι οι υπεύθυνοι του εστιατορίου φροντίζουν τη δουλειά τους, επομένως και το φαγητό θα είναι καλής ποιότητας.
Το προσωπικό: Αν το προσωπικό δεν δίνει σημασία στους πελάτες και υπάρχει αναστάτωση, αυτό σημαίνει ότι το εστιατόριο δεν λειτουργεί σωστά. Επιπλέον, η καθαριότητα και η εμφάνιση του προσωπικού είναι σημαντικές.
@tasosdousis1 Αναγνώρισε το καλό η κακό εστιατόριο χωρίς να δοκιμάσεις το φαγητό του #fy #tasosdousis #traveltiktok #foodtiktok #traveltips ♬ πρωτότυπος ήχος – Tasos Dousis
Σοκ και σάλος στη Λαμία: Ανήλικος αυνανιζόταν μέσα σε αστικό λεωφορείο μπροστά σε 67χρονη γυναίκα…
Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά: Έριξαν πρόστιμο σε άστεγο στο Ηράκλειο για «παράνομη κατασκήνωση» Αντιδράσεις…
Εορτολόγιο - 8 Οκτωβρίου: Η Οσία Πελαγία και η μεγάλη στροφή από την άσωτη ζωή…
Η Δέσποινα Βανδή σε άθλια κατάσταση: Διέρρευσε φωτογραφία σοκ μέσα από το καμαρίνι της και…
Το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο, Θυλέν Μπλοντό, κλέβει παντού τις εντυπώσεις και προκαλεί «σεισμούς»…
Τι συμβαίνει στον ΣΚΑΙ; Ξαφνική αποχώρηση «βόμβα» φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις στο κανάλι του Φαλήρου Ισχυρές…