Ο δημοσιογράφος θέτει το ερώτημα αν είναι δυνατό να διακρίνουμε αν ένα εστιατόριο είναι καλό ή κακό, και στη συνέχεια παραθέτει τέσσερις συμβουλές:
Ο κατάλογος: Ένας μικρός και προσεγμένος κατάλογος υποδηλώνει φροντίδα στην ποιότητα του φαγητού, ενώ ένας τεράστιος κατάλογος με πολλές επιλογές μπορεί να σημαίνει ότι η ποιότητα δεν είναι καλή.
Η τουαλέτα: Ο Δούσης αναφέρει ότι η τουαλέτα είναι η «βιτρίνα» του εστιατορίου. Αν είναι καθαρή, αυτό υποδεικνύει ότι ο ιδιοκτήτης προσέχει την επιχείρηση.
Το ψωμάκι: Όταν το ψωμί που σερβίρεται είναι φρέσκο, αφράτο και ζεστό, αυτό δείχνει ότι οι υπεύθυνοι του εστιατορίου φροντίζουν τη δουλειά τους, επομένως και το φαγητό θα είναι καλής ποιότητας.
Το προσωπικό: Αν το προσωπικό δεν δίνει σημασία στους πελάτες και υπάρχει αναστάτωση, αυτό σημαίνει ότι το εστιατόριο δεν λειτουργεί σωστά. Επιπλέον, η καθαριότητα και η εμφάνιση του προσωπικού είναι σημαντικές.
@tasosdousis1 Αναγνώρισε το καλό η κακό εστιατόριο χωρίς να δοκιμάσεις το φαγητό του #fy #tasosdousis #traveltiktok #foodtiktok #traveltips ♬ πρωτότυπος ήχος – Tasos Dousis
Η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν Μολντενάουερ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87…
Η Λαίδη Jane Grey αποτελεί μία από τις πιο δραματικές φιγούρες της βρετανικής μοναρχίας. Ανέβηκε…
Σοκαριστική υπόθεση στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου ζευγάρι εντοπίστηκε να διατηρεί 51 γάτες στο σπίτι του,…
Το Κρεμλίνο φέρεται έτοιμο να απορρίψει το νέο αμερικανοουκρανικό σχέδιο ειρήνης 19 σημείων, ενώ παραμένει…
Ολοκληρώνεται ο πρώτος μήνας της συνεργασίας μεταξύ του Κένεθ Φαρίντ και του Παναθηναϊκού, και το…
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης, 25 Νοεμβρίου 2025, στο Νοσοκομείο της Καρδίτσας, έπειτα από…