Ο δημοσιογράφος θέτει το ερώτημα αν είναι δυνατό να διακρίνουμε αν ένα εστιατόριο είναι καλό ή κακό, και στη συνέχεια παραθέτει τέσσερις συμβουλές:
Ο κατάλογος: Ένας μικρός και προσεγμένος κατάλογος υποδηλώνει φροντίδα στην ποιότητα του φαγητού, ενώ ένας τεράστιος κατάλογος με πολλές επιλογές μπορεί να σημαίνει ότι η ποιότητα δεν είναι καλή.
Η τουαλέτα: Ο Δούσης αναφέρει ότι η τουαλέτα είναι η «βιτρίνα» του εστιατορίου. Αν είναι καθαρή, αυτό υποδεικνύει ότι ο ιδιοκτήτης προσέχει την επιχείρηση.
Το ψωμάκι: Όταν το ψωμί που σερβίρεται είναι φρέσκο, αφράτο και ζεστό, αυτό δείχνει ότι οι υπεύθυνοι του εστιατορίου φροντίζουν τη δουλειά τους, επομένως και το φαγητό θα είναι καλής ποιότητας.
Το προσωπικό: Αν το προσωπικό δεν δίνει σημασία στους πελάτες και υπάρχει αναστάτωση, αυτό σημαίνει ότι το εστιατόριο δεν λειτουργεί σωστά. Επιπλέον, η καθαριότητα και η εμφάνιση του προσωπικού είναι σημαντικές.
@tasosdousis1 Αναγνώρισε το καλό η κακό εστιατόριο χωρίς να δοκιμάσεις το φαγητό του #fy #tasosdousis #traveltiktok #foodtiktok #traveltips ♬ πρωτότυπος ήχος – Tasos Dousis
Αδιανόητη απάτη με ψευτο παπά που πουλούσε θαύματα σε πονεμένους και ανάπηρους ανθρώπους και θησαύριζε…
Και γνωστές Ελληνίδες influencers στα σιχαμερά όργια porta potty Ντουμπάι... Η φρίκη πίσω από τη…
Εντυπωσιακές ηθοποιοί φιλιούνται με πάθος σε δημόσια θέα και προκαλούν σάλο και αναστάτωση με το…
Η Αναστασία Γιάμαλη πήγε σε γάμο και προκάλεσε το απόλυτο χάος με το φονικό μπούστο…
Ένας ισχυρός ανεμοστρόβιλος προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στη Ρόδο, προσθέτοντας το νησί στη λίστα των περιοχών…
Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα λαχταριστούς μανιταροκεφτέδες με απλά υλικά που έχετε στο σπίτι! Υλικά: 500…