Ο δημοσιογράφος θέτει το ερώτημα αν είναι δυνατό να διακρίνουμε αν ένα εστιατόριο είναι καλό ή κακό, και στη συνέχεια παραθέτει τέσσερις συμβουλές:
Ο κατάλογος: Ένας μικρός και προσεγμένος κατάλογος υποδηλώνει φροντίδα στην ποιότητα του φαγητού, ενώ ένας τεράστιος κατάλογος με πολλές επιλογές μπορεί να σημαίνει ότι η ποιότητα δεν είναι καλή.
Η τουαλέτα: Ο Δούσης αναφέρει ότι η τουαλέτα είναι η «βιτρίνα» του εστιατορίου. Αν είναι καθαρή, αυτό υποδεικνύει ότι ο ιδιοκτήτης προσέχει την επιχείρηση.
Το ψωμάκι: Όταν το ψωμί που σερβίρεται είναι φρέσκο, αφράτο και ζεστό, αυτό δείχνει ότι οι υπεύθυνοι του εστιατορίου φροντίζουν τη δουλειά τους, επομένως και το φαγητό θα είναι καλής ποιότητας.
Το προσωπικό: Αν το προσωπικό δεν δίνει σημασία στους πελάτες και υπάρχει αναστάτωση, αυτό σημαίνει ότι το εστιατόριο δεν λειτουργεί σωστά. Επιπλέον, η καθαριότητα και η εμφάνιση του προσωπικού είναι σημαντικές.
@tasosdousis1 Αναγνώρισε το καλό η κακό εστιατόριο χωρίς να δοκιμάσεις το φαγητό του #fy #tasosdousis #traveltiktok #foodtiktok #traveltips ♬ πρωτότυπος ήχος – Tasos Dousis
Επιστήμονες βρήκαν που κρύβονται οι εξωγήινοι! Η απάντηση που θα σας αφήσει άφωνους και το…
Αστυνομικός που ήταν και παντρεμένος ερχόταν σε συνουσία με πτώματα ακόμη και μικρών παιδιών Αστυνομικός…
Με ποιόν είναι παντρεμένη η Ειρήνη Μουρτζούκου; Η απάτη και η μπίζνα με τους εικονικούς…
Το άγνωστο Μνημείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου που είναι κρυμμένο και προκαλεί δέος σε όλον τον…
Ποιά είναι η γυναίκα πίσω από το Άγαλμα της Ελευθερίας; Η εντυπωσιακή καλλονή που φέρει…
H Ειρήνη Μουρτζούκου επιτέθηκε σε δημοσιογράφο on camera έξω από το Α.Τ. Χαλανδρίου κατά την…