Μια σαλάτα γεμάτη χρώματα και αρώματα, ιδανική για την άνοιξη, με τα σπαράγγια να κλέβουν την παράσταση.
4 κολοκυθάκια
300 γρ. σπαράγγια
150 γρ. ντοματίνια σε διάφορα χρώματα
60 γρ. λιαστές ντομάτες, ψιλοκομμένες
80 γρ. ελιές θρούμπες
80 γρ. κάσιους
125 γρ. ροκφόρ
2 κ.σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
Χυμός από 1 λεμόνι
60 ml ελαιόλαδο
1 κ.σ. απαλή μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι
Φύλλα δυόσμου για το σερβίρισμα
Κόψτε τα κολοκυθάκια σε λεπτές λωρίδες με ένα μαντολίνο και βάλτε τα σε παγωμένο νερό για 30 λεπτά, μέχρι να κατσαρώσουν.
Βράστε τα σπαράγγια για 1-2 λεπτά σε αλατισμένο νερό, και μετά βάλτε τα σε παγωμένο νερό για να σταματήσει το μαγείρεμα.
Κόψτε τα κρεμμυδάκια, τα ντοματίνια και τις λιαστές ντομάτες και βάλτε τα σε ένα μπολ μαζί με τα σπαράγγια.
Στραγγίξτε τα κολοκυθάκια και προσθέστε τα στο μπολ.
Θρυμματίστε το ροκφόρ με τα χέρια σας και προσθέστε το στο μπολ μαζί με το σχοινόπρασο, τις ελιές και τα κάσιους. Ανακατέψτε.
Ετοιμάστε το ντρέσινγκ ανακατεύοντας το λεμόνι, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι.
Περιχύστε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ και ανακατέψτε.
Σερβίρετε τη σαλάτα και γαρνίρετε με φύλλα δυόσμου.
Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Νέα Φιλαδέλφεια για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των…
Συναγερμός σήμανε στην Άνω Ράχη Πρέβεζας το πρωί της Κυριακής, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε κατοικία.…
Συνεχίζονται οι υπολογισμοί για τα αναδρομικά ποσά που αφορούν τους συνταξιούχους της Εθνικής Τράπεζας και…
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την επίσκεψή του στα κατεχόμενα, επανέλαβε την αμετακίνητη θέση της…
Φαίνεται πως η Κατερίνα Καινούργιου ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας! Ο αγαπημένος της,…
Βαριά ονόματα και επιχειρήσεις στη δίνη των πλειστηριασμών... Τα ιστορικά ακίνητα που βγαίνουν στο σφυρί…