Εκτέλεση:
Λαδώνουμε, αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου και προσθέτουμε τα μυρωδικά χοντροκομμένα όπως 10 φύλλα βασιλικού, 5 φύλλα δυόσμο και ξύσμα από 2 λάιμ.
Τα αφήνουμε για 5 λεπτά να μαριναριστούν.
Στη συνέχεια σε καυτό τηγάνι σοτάρουμε τα φιλέτα για 5 λεπτά από κάθε μεριά ή μέχρι να γίνουν μέχρι μέσα. Προς το τέλος ρίχνουμε και τα μυρωδικά για το σοτάρισμα.
Κατόπιν αφήνουμε το κρέας σε ένα πιάτο σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο να ξεκουραστεί για 5 λεπτά.
Ενδιάμεσα έχουμε βάλει μπόλικο νερό να βράσει σε μία μέτρια κατσαρόλα, το αλατίζουμε καλά και προσθέτουμε τα ζυμαρικά. Βράζουμε για όσο χρόνο ορίζει ο κατασκευαστής.
Μετά σουρώνουμε τα ζυμαρικά και κρατάμε σε ένα μπολ αφού τα ραντίσουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα ανακατέψουμε για να μην κολλήσουν.
Στη συνέχεια σε ένα μπολ ετοιμάζουμε τη σάλτσα ανακατεύοντας όλα τα υλικά της (γιαούρτι, μουστάρδα, μέλι, σως worcestershire, κρεμμυδάκι, τζίντζερ και χυμό από 2 λάιμ).
Ανακατεύουμε τη σάλτσα με τα ζυμαρικά και το κοτόπουλο.
Προσθέτουμε επιπλέον μυρωδικά και το καλαμπόκι, διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.
Ταυτοποιήθηκε το θύμα της άγριας δολοφονίας που συγκλόνισε το κέντρο της Αγίας Παρασκευής χθες το…
Το όνομα του Ρουμάνου διεθνή μέσου της Κάλιαρι, Ραζβάν Μαρίν, επανήλθε στο προσκήνιο του ρεπορτάζ…
Οι πέτρες στη χολή (χολολιθίαση) είναι μια πολύ συχνή πάθηση που επηρεάζει το 10-15% των…
Την Τετάρτη 9 Ιουλίου στις 14:00, ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου. Στην οποία οι…
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τους αγώνες με τη Ρέιντζερς και ο προπονητής Ρούι Βιτόρια εξετάζει…
Η Σίσσυ Χρηστίδου σπάει τη σιωπή της για τον Νίκο Κοκλώνη: Στο φως η άγνωστη…