ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος με γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό: Στη φόρα γυμνές της φωτογραφίες!

Η ταινία που έκανε πάταγο και αποκάλυψε το ταλέντο της

Σάλος με γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό: Στη φόρα γυμνές της φωτογραφίες, από ακατάλληλες σκηνές!

Το 2017 κυκλοφόρησε η ταινία «Djam» (Ελληνικός τίτλος, «Μποέμικη Ψυχή»), στην οποία πρωταγωνίστησε η καλλονή ηθοποιός Δάφνη Πατακιά,.

Η Δάφνη Πατακιά

Η Δάφνη έδειξε γυμνό το καλλίγραμμο κορμί της, το στήθος της και δεν άφησε τίποτα στην φαντασία. Στην ταινία παίζει και η Maryne Cayon, η οποία τα δείχνει, επίσης, όλα.

Οι γυμνές φωτογραφίες από τις ακατάλληλες σκηνές της ταινίας

Η Δάφνη το 2016 διακρίθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου ως ένα από τα δέκα ανερχόμενα ταλέντα του διεθνούς κινηματογράφου. Ενώ αποτέλεσε μία από τις αποκαλύψεις του 2018 για τη Γαλλική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Λίγα λόγια για τη Δάφνη Πατακιά

Γεννήθηκε στις Βρυξέλλες από Έλληνες γονείς (μητέρα της είναι η ποιήτρια Μαρία Πατακιά) και πραγματοποίησε τις σπουδές της στο Εθνικό Θέατρο, στην Αθήνα. Αργότερα πραγματοποίησε το θεατρικό της ντεμπούτο στον πολυσυζητημένο Φάουστ του Μιχαήλ Μαρμαρινού, πλάι στον Ακύλλα Καραζήση και ακολούθησε ο Βυσσινόκηπος του Τσέχωφ σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου.

Αργότερα δοκίμασε τις δυνάμεις της και στη μεγάλη οθόνη και δικαιώθηκε.

Η Ελληνικής καταγωγής Δάφνη Πατακιά είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια και εξαργυρώνει τη φήμη της ως το νέο ταλέντο. Όχι μόνο του Ελληνικού ή Γαλλικού σινεμά, αλλά του κινηματογράφου όλης της Ευρώπης.

Back to top button