ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Ο Τάκης Ζαχαράτος σε ερωτική ταινία κάνοντας τη Βουγιουκλάκη;

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε, μεταξύ άλλων, στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε στο παρελθόν.

Όπως σημείωσε ο σατιρικός καλλιτέχνης: «Ήμουν άφραγκος, είχα μια σακούλα που έβαζα μέσα κάτι ψιλά. Είχα πει πολλά όχι και έλεγα όλα θα πάνε μια χαρά. Αλλά τίποτα, είχαν τελειώσει τα λεφτά και είχα αυτή τη σακούλα. Κάποια στιγμή πάω σε έναν τύπο σε ένα ξενυχτάδικο, παίρνω την επιταγή, πάω σπίτι και λέω “Τι θα κάνω εγώ εκεί μέσα;”. Την επόμενη μέρα την επέστρεψα την επιταγή».

Μιλώντας για την περίοδο κατά την οποία δεν είχε αρκετό εισόδημα, για να βγάλει τα προς το ζην: «Έχω αυτή τη σακούλα με τα ψιλά και κρατάω την αξιοπρέπεια μου. Για 1.5 μήνα έχω ζήσει με τόνο και ντομάτες. Είχα γίνει και κορμάρα. Μετά βρήκα δουλειά…».

Η πρόταση για ερωτική ταινία

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του αναφέρθηκε σε μία πρόταση, που του έγινε κατά τα πρώτα βήματα της καριέρας του. Όπως αποκάλυψε ο σατιρικός καλλιτέχνης, είχε δεχτεί πρόταση από εταιρεία παραγωγής, να παίξει την Αλίκη Βουγιουκλάκη, σε ερωτική ταινία.

«Όταν έκανα την Αλίκη με πήραν από εταιρεία παραγωγής και μου είπαν ότι θέλουν να με γνωρίσουν. Μπαίνω μέσα και μου λένε ότι θέλουν να κάνουν μία ταινία για την Αλίκη. Αλλά μου είπαν ότι θα είναι ερωτική ταινία και θα με ντουμπλάρει άλλη στις επίμαχες στιγμές», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό μόλις είχα έρθει παιδί από την Πάτρα. Πριν βγω στην Κορομηλά. Και σκέφτομαι πως θα μπορούσα να την πατήσω αν έλεγα “ναι” ή αν κι αυτοί δεν ήταν απόλυτα ειλικρινείς».

Back to top button