ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Qatar Gate: Η Εύα Καϊλή ‘τρέμει’ τις αποκαλύψεις και ο Παντσέρι ανοίγει τον ασκό του Αιόλου!

Η απόφαση του Πιερ Αντόνιο Παντσέρι να συνεργαστεί με τις Αρχές του Βελγίου και να αποκαλύψει τα πάντα σχετικά με την υπόθεση “Qatar Gate” ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Και είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει και την Εύα Καϊλή. Η οποία την ερχόμενη Πέμπτη (19.01.2023 θα βρεθεί ξανά ενώπιον της Δικαιοσύνης, καταθέτοντας νέο αίτημα αποφυλάκισης της.

Ο Παντσέρι, ένας από τους βασικούς εμπλεκόμενους στο “Qatar Gate”. Θα συνεργαστεί με τις Αρχές του Βελγίου, καθώς υπέγραψε μνημόνιο, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία. “Σε υπόθεση που άνοιξε η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία για ύποπτη απάτη εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Και ανατέθηκε σε ανακριτή των Βρυξελλών, υπήρξε σήμερα σημαντική εξέλιξη.

Ένα από τα σημαντικά βασικά πρόσωπα της υπόθεσης, ο Πιερ Παντσέρι, επικουρούμενος από τους δικηγόρους του, υπέγραψε μνημόνιο με τον ομοσπονδιακό εισαγγελέα. Τα άρθρα αυτά αφορούν σε υπόπτους που μετανόησαν για μία υπόθεση.

Αυτό αναφέρεται σε μια δέσμευση με την οποία ένας μετανοημένος προχωρά σε ουσιαστικές, αποκαλυπτικές, αληθείς και πλήρεις δηλώσεις σχετικά με την εμπλοκή τρίτων και, εάν ισχύουν, τη δική του/της εμπλοκή σχετικά με ποινικά αδικήματα εντός του συγκεκριμένης υπόθεσης”, ανέφερε η σχετική ενημέρωση.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος του… Και μεταδίδει η βελγική “Le Soir”, ο Αντόνιο Παντσέρι αναμένεται να εκτίσει ποινή φυλάκισης ενός έτους. Και μέρος αυτού του διαστήματος θα είναι με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Back to top button