Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Οι ακατάλληλες φωτογραφίες του Ρέμου με τη Ζέτα Μακρυπούλια και η άγνωστη σχέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την Υβόννη Μπόσνιακ! (Φωτο)

Χορηγούμενο

Σάλος: Η Ζέτα Μακρυπούλια σε ακατάλληλες φωτογραφίες με τον Αντώνη Ρέμο! Στο φως απαγορευμένα πλάνα από την θυελλώδη σχέση τους!

Η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Αντώνη Ρέμο, ήταν κάποτε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον θυελλώδη έρωτά τους!

Ο τραγουδιστής όντας φουλ ερωτευμένος με την παρουσιάστρια την… «πασπάτευε» ακόμα και δημόσια και έχοντας άγνοια της ύπαρξης του φωτογραφικού φακού ‘μοίρασε’ ακατάλληλες φωτογραφίες και πλάνα ‘φωτιά’ τα οποία προκάλεσαν σάλο!

Δείτε παρακάτω τις ακατάλληλες φωτογραφίες με το τότε ερωτευμένο ζευγάρι!

Ο λόγος ου χώρισαν

Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν ζευγάρι με τον Αντώνη Ρέμο για οκτώ χρόνια, από το 2000 έως και το 2008, και κανείς δεν περίμενε πως θα χωρίσουν.

Οι περισσότεροι από το στενό τους περιβάλλον πίστευαν πως οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο παρά την πολύχρονη σχέση το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, όπως ακουγόταν, δεν χώρισαν και με τον καλύτερο τρόπο, ωστόσο τα χρόνια πέρασαν και η πίκρα έφυγε.

Πολλά είχαν ακουστεί τότε για την αιτία του χωρισμού τους, όμως ο λόγος ήταν ένας, η απόσταση.

Το ζευγάρι είχε αποστασιοποιηθεί αρκετά μάλιστα. Καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο ήταν πάρα πολλές, αν αναλογιστεί κανείς πως και οι δύο ήταν στο πικ της καριέρας τους.

Αν και το ζευγάρι χώρισε κοινή συναινέσει, λέγεται πως πρώτος την απόφαση πήρε ο τραγουδιστής. Και η Ζέτα Μακρυπούλια δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο από το να συμφωνήσει.

Μετά από χρόνια και οι δύο προχώρησαν στην προσωπική τους ζωή. Με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Υβόννη Μπόσνιακ αντίστοιχα και όλα τα άλλα είναι ιστορία.

Η άγνωστη σχέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την Υβόννη Μπόσνιακ

Ο λόγος, λοιπόν, γίνεται για την Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία είναι ένα από το πιο γνωστά ονόματα στο χώρο της μόδας. Και το όνομά της, μάλιστα, έγινε ακόμα πιο αναγνωρίσιμο μέσα από τη σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο.

Πώς λοιπόν μπήκε για ακόμα μια φορά μια… γυναίκα ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες;

Ο Μιχάλης και η Υβόννη γνωρίστηκαν το 2009 στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Άννα». Σε αυτή την μπαλάντα βγαλμένη από το παρελθόν, αφού πρόκειται για επανεκτέλεση ενός τραγουδιού που είχε κυκλοφορήσει την δεκαετία του ’80 και είχε τραγουδηθεί τότε από τον Κώστα Καραλή. Η ξανθιά καλλονή που παίζει στο βίντεο κλιπ δεν είναι άλλη από την Υβόννη Μπόσνιακ με… περούκα.

Μάλιστα, οι δυο τους μετά από αυτή τη συνεργασία, σύμφωνα με το Ciao, έκαναν παρέα για αρκετό διάστημα. Με αποτέλεσμα φυσικά να υπάρχουν αυτές οι έντονες φήμες.

Δείτε στο βίντεο  το βίντεοκλιπ του Χατζηγιάννη με την Υβόννη Μπόσνιακ


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button