Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Σοκ: Η Ρωσία στοχοποιεί με πυρηνικά το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα και το υπερ-ηφαίστειο του Yellowstone! «Θα προκαλέσουμε ντόμινο σεισμών!»

Χορηγούμενο

λΦαίνεται πως η Ρωσία έχει στοχοποιήσει το αμερικανικό… ηφαίστειο του Yellowstone. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες Ρώσοι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες προτείνουν από εκπομπή της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης να πλήξουν το εθνικό πάρκο των ΗΠΑ.

Μιλώντας σε ένα νυχτερινό πάνελ στην εκπομπή του διαβόητου Βλαντιμίρ Σολοβίοφ, ο Konstantin Sivkov ναύαρχος ε.α. μίλησε για το πώς θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν οι πυρηνικοί πύραυλοι, της Ρωσίας.

Ο ειδικός, ο οποίος φορούσε μάλιστα στρατιωτική στολή, είπε ότι ο νεότερος και ισχυρότερος πύραυλός της Ρωσίας ο «Sarmat είναι ένα ειδικό όπλο» που μπορεί να εξαπολύσει «μεγάλο αριθμό πυρηνικών κεφαλών ταυτόχρονα» σε έναν στόχο.

Ο ναύαρχος ε.α. πρότεινε τη βολή της πυρηνικής τορπίλης Poseidon από το υποβρύχιο Belgorod κατά του ρήγματος του Αγίου Ανδρέα και του πυρηνικού πυραύλου Sarmat κατά του ηφαιστείου στο Yellowstone.

«Αδύνατο να οικοδομηθεί ένα αμυντικό σύστημα που να αναχαιτίζει όλες τις απειλές!»

Στη συνέχεια, και σε μια σαφή απειλή κατά των ΗΠΑ είπε:

«Είναι αδύνατο να οικοδομηθεί ένα αμυντικό σύστημα που να αναχαιτίζει όλες τις απειλές, πράγμα που σημαίνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ευάλωτες, αυτό είναι το πρώτο σημείο», είπε ο Konstantin Sivkov για να συνεχίσει μάλιστα:

«Και το δεύτερο σημείο είναι ότι το Sarmat αποτελεί απειλή για την πιο επίφοβη εγκατάσταση στην επικράτεια των ΗΠΑ, το ηφαίστειο Yellowstone».

Και ο Ρώσος ναύαρχος συνέχισε:

«Κάτω από το ήρεμο περιβάλλον του Εθνικού Πάρκου Yellowstone στις ΗΠΑ βρίσκεται ένας τεράστιος θάλαμος μάγματος.

Είναι υπεύθυνο μάλιστα για τους θερμοπίδακες και τις θερμές πηγές που ορίζουν την περιοχή.

Αλλά είναι επίσης μια από τις μεγαλύτερες φυσικές απειλές για τον ανθρώπινο πολιτισμό όπως τον ξέρουμε – ένα πιθανό υπερηφαίστειο».

«Εάν κοιτάξετε, το υποβρύχιο Belgorod πλέει στον Ειρηνικό και όχι στον Ατλαντικό. Και αυτό είναι ενδεικτικό ότι δεν βρίσκεται στον Ατλαντικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Κατακλυσμιαίες επίπτωσης σε όλο το δαχτυλίδι της φωτιάς στον Ειρηνικό

Αυτό σημαίνει ότι η δυτική ακτή των ΗΠΑ και το περίφημο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα και του San Jacinto. Εάν ενεργοποιηθούν αυτά ρήγματα τότε θα υπάρξουν κατακλυσμιαίες μάλιστα επίπτωσης σε όλο το δαχτυλίδι της φωτιάς στον Ειρηνικό.

Μετά έρχεται το Yellowstone και μετά το σύμπλεγμα των ηφαιστείων του Αλεούτιες νήσοι. Μετά τα δικά μας ηφαίστεια στην Καμτσάτκα και μετά την Ιαπωνία.

Εάν γίνει κάτι τέτοιο και εκραγεί το Yellowstone τότε όλη η ανατολική ακτή των ΗΠΑ θα καταρρεύσει», είπε ο Ρώσος.

Οι Ρώσοι απειλούν να κτυπήσουν

Δεν είναι η πρώτη φορά, όπως αναφέρθηκε που οι Ρώσοι απειλούν να κτυπήσουν το συγκεκριμένο ηφαίστειο προκαλώντας τεράστιο αριθμό θυμάτων.

Τον Δεκέμβριο ένας άλλος Ρώσος ειδικός είχε εκτιμήσει το ίδιο λέγοντας:

«Ο διηπειρωτικός πύραυλος Sarmat μπορεί να πλήξει μέσα σε λιγότερο από 30 λεπτά το εθνικό πάρκο Yellowstone προκαλώντας έκρηξη ενός υπερηφαιστείου. Το οποίο θα μπορέσει, μάλιστα, να αφανίσει καταρχήν τις ΗΠΑ και τον Καναδά από προσώπου γης».

Ο Sarmat είναι πύραυλος υγρών καυσίμων και μπορεί, μάλιστα, να μεταφέρει πολλαπλές πυρηνικές κεφαλές επανεισόδου (MIRV) μεταξύ 10 και 15 ή αριθμό από από πολυηχητικά οχήματα επανεισόδoυ γνωστά ως Avangard. Η εμβέλειά του εκτιμάται, μάλιστα, στα 18.000 χλμ.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button