Χορηγούμενο
ΚΟΣΜΟΣ

‘Βόμβα’ από την WSJ για τον κορωνοϊό: Η απόρρητη έκθεση των Αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών που γκρεμίζει την προπαγάνδα των συστημικών ΜΜΕ

Χορηγούμενο

Το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η πανδημία Covid πιθανότατα προήλθε από διαρροή εργαστηρίου, σύμφωνα με μια απόρρητη έκθεση πληροφοριών που δόθηκε πρόσφατα στον Λευκό Οίκο και σε βασικά μέλη του Κογκρέσου.

Η αποκάλυψη της απόρρητης έκθεσης έγινε πριν από λίγο από την Wall Street Journal και ήδη προκαλεί σοβαρές αναταράξεις.

Πριν μήνες ο Μπάιντεν διέταξε τις Μυστικές Υπηρεσίες να διενεργήσουν έρευνα σχετικά με την πιθανότητα εργαστηριακού λάθους για την πανδημία. Στόχος φυσικά το εργαστήριο της Ουχάν στην Κίνα, το οποίο λειτουργούσε με αμερικανική χρηματοδότηση.

Παρά το τελεσίγραφο των 90 ημερών που είχε δώσει ο Αμερικανός Πρόεδρος για να συντάξουν την έκθεση… Η υπόθεση αποσιωπήθηκε και τελικά ξεχάστηκε.

Φαίνεται όμως ότι οι Μυστικές Υπηρεσίες λειτούργησαν και κατέληξαν στο συγκεκριμένο συμπέρασμα. Το οποίο μέσω του Υπουργείου Ενέργειας βρίσκεται στα χέρια του Λευκού Οίκου και στο Κογκρεσο.

Είναι αυτονόητο ότι η συγκεκριμένη αποκάλυψη εάν επιβεβαιωθεί, θα προκαλέσει συντριπτικό πλήγμα τόσο στα συστημικά ΜΜΕ όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία δαιμονοποιούσαν οποιαδήποτε συζήτηση αναφερόταν στην πιθανότητα εργαστηριακής διαρροής του κορωνοϊού.

Θα σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button