ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Ποιά είναι η ‘καυτή’ Νικόλ που έχει τρελάνει τον ΣΥΡΙΖΑ; (Φωτο)

Εμφανίστηκε ξαφνικά και έκλεψε τις εντυπώσεις

Ποιά είναι η ‘καυτή’ μελαχρινή που έχει τρελάνει τον ΣΥΡΙΖΑ και κλέβει την παράσταση;

Ξεχάστε την μεσαία τάξη: Οι νέοι ψηφοφόροι στο στόχαστρο του Τσίπρα!
Μία εντυπωσιακή και θελκτική γυναικεία παρουσία που σάρωσε ως τυφώνας με την παρουσία της την μεγαλειώδη συγκέντρωση του Αλέξη στο Περιστέρι τις προάλλες.

Ποιά είναι η ‘καυτή’ Νικόλ

Μετά από καταιγισμό φωτογραφικών πληροφοριών στα σόσιαλ, καταφέραμε να μάθουμε τ’ όνομά της. Τη λένε Nicole Fradelou και είναι Κρητικοπούλα, από τα Χανιά.

View this post on Instagram

A post shared by ★ Nicole Fradellou ★ (@nicole_fradellou)

View this post on Instagram

A post shared by ★ Nicole Fradellou ★ (@nicole_fradellou)

View this post on Instagram

A post shared by ★ Nicole Fradellou ★ (@nicole_fradellou)

Η Νικόλ, νέο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν έχει εμφανιστεί σε παλαιότερες κομματικές συγκεντρώσεις. Έδωσε δυναμικό παρών στο Περιστέρι, και φωτογραφήθηκε με την Πόπη Τσαπανίδου, τον τον Γιώργο Βασιλειάδη, με τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και την Κατερίνα Νοτοπούλου.

Με την Πόπη Τσαπανίδου
Με τον τον Γιώργο Βασιλειάδη
Με τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
Με την Κατερίνα Νοτοπούλου

Πως της ξέφυγε ο Αλέξης; Σίγουρα, θα τον πετύχει την επόμενη φορά. Φαίνεται δυναμικό κορίτσι και μάχεται, για να έρθει η Δικαιοσύνη ξανά στον τόπο. Και να φύγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ενώ είναι και forex trader. Ίσως πάλι, να είναι νέο, χαμηλών τόνων στέλεχος στο επιτελείο της Έφης Αχτσιόγλου.

Ο συσχετισμός με την Έφη Αχτσιόγλου

Η Έφη και η μάχη που δίνει για την επιστροφή της Δημοκρατίας στον τόπο. Η δήλωσή της αιχμηρή. Εξίσου άγρια με του Σπίρτζη. «Οι βίαιες ανατροπές των Δημοκρατικών δεδομένων έχουν γίνει από τον κ. Μητσοτάκη. Η δική μας απόφαση και μάχη είναι να κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψει η Δημοκρατία. Για να μην θεωρεί κανείς ότι επειδή έχει έναν κοινοβουλευτικό συσχετισμό θα είναι πάνω από το Σύνταγμα και τους κανόνες που διέπουν την πολιτική μας ζωή. Αυτό θα συμβεί είτε το θέλει η ΝΔ είτε δεν το θέλει. Η Δημοκρατία θα νικήσει είτε αρέσει είτε δεν αρέσει στον κ. Μητσοτάκη». Ουάου!

Back to top button