Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’ από τη Σίσσυ Χρηστίδου για τον Θοδωρή Μαραντίνη και τα παιδιά τους: «Ο μπαμπάς τους…»

Όλα στη φόρα από την παρουσιάστρια.

Χορηγούμενο

Αποκάλυψη – ‘βόμβα’ από τη Σίσσυ Χρηστίδου για τον Θοδωρή Μαραντίνη και τα παιδιά τους – Όλα στη φόρα από την παρουσιάστρια.

Τα γενέθλιά του είχε πριν από μερικές μέρες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ο οποίος, μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου 11/2 οργάνωσε ένα πάρτι και προσκάλεσε όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Το πρωί λοιπόν της Κυριακής 12/2 προβλήθηκαν μερικά βίντεο στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» από το πάρτι του δημοσιογράφου. Και πάνω στη συζήτηση με τον Παύλο Σταματόπουλο, η παρουσιάστρια αποκάλυψε γιατί δεν πήγε στο πάρτι, παρόλο που την είχε καλέσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ανέφερε, λοιπόν, πως υπάρχουν μέρες που τα παιδιά της μένουν σε εκείνη και άλλες που μένουν στον πατέρα τους και πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη. Ανέφερε, λοιπόν, πως ο τραγουδιστής τα παίρνει Κυριακή μεσημέρι, για αυτό και το Σάββατο μένουν μαζί της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγαίνει. Να υπενθυμίσουμε πως το πρώην ζευγάρι έλυσε τις διαφωνίες που είχε δικαστικά, πριν από λίγο καιρό, καθώς ο Θοδωρής Μαραντίνης όπως έγινε γνωστό δεν πλήρωνε διατροφή στα παιδιά.

Με την ευκαιρία δείτε και το ξέσπασμα της Χρηστίδου που προκάλεσε σάλο: «Αντί να κάνετε σεξ…»

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button