ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος: Πρώην πρωθυπουργός πεσμένος στον δρόμο και τύφλα στο μεθύσι! (Βίντεο)

Οι ασυναρτησίες και οι δικαιολογίες που βρήκε να πει

Αναστάτωση προκάλεσε στην Αυστραλία το βίντεο που καταγράφει τον πρώην αναπληρωτή πρωθυπουργό της χώρας, Μπάρναμπι Τζόις, να είναι ξαπλωμένος μεθυσμένος στον δρόμο και να μιλάει ακατάληπτα.

Το περιστατικό καταγράφηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης σε δρόμο στην περιοχή Μπράντο. Στο βίντεο, ο 56χρονος πολιτικός ακούγεται να λέει «γαμ… μ…» (dead fucking cunt), ενώ φαίνεται να μιλάει στη σύζυγό του.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ο Τζόις παραδέχθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ μετά τη λήξη της συνεδρίασης του κοινοβουλίου στις 10 το βράδυ εκείνης της ημέρας.

Οι δικαιολογίες

«Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Δεν έχω καμία δικαιολογία. Υπάρχει όμως μια εξήγηση. Λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή και υπάρχουν παρενέργειες αν καταναλώσεις παράλληλα αλκοόλ και βγήκαν 100%» προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας.

Ωστόσο ο ίδιος απέρριψε τις εκκλήσεις να παραιτηθεί λέγοντας, πάντως, ότι «αυτή δεν είναι δική μου απόφαση. Δεν θα μπω σε έναν ατέρμονο διάλογο για το τι θέλουν οι άλλοι άνθρωποι να κάνω».

Δείτε το επικό βίντεο με τις απίστευτες εικόνες

Related Articles

Back to top button