ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Τριβυζάς: Το διαζύγιο με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και το «τρίτο» πρόσωπο στο γάμο τους

Γιατί χώρισαν;

Ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλας Χρυσαειδή, Παναγιώτης Τριβυζάς, «έλυσε» τη σιωπή του και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σχέση τους και τον λόγο που οδήγησε στον χωρισμό τους.

Σε ανοιχτή συζήτηση, ο Τριβυζάς αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, αποκαλύπτοντας τα πάντα ακόμα και τα λόγια που οδήγησαν στο διαζύγιο τους.

Σχετικά με το αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλας Χρυσαειδή είπε χαρακτηριστικά… «Όχι δεν έχουμε καμία επικοινωνία τίποτα. Μου το μετέφεραν αυτό που είπε η Σταυρούλα. Δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό. Δεν υπάρχει κανένα τρίτο πρόσωπο και θα σταθώ σε αυτό μόνο».

Και συνέχισε για το ντόρο που δημιουργήθηκε…

«Δεν με ενοχλούν όσα ακούγονται. Συμβαίνουν διάφορα στη ζωή του κάθε ζευγαριού, οπότε όλα καλά».

Στην ερώτηση αν θα επικοινωνήσει μαζί της σε κάποιο έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor, είπε χαρακτηριστικά… «Έχουμε χωρίσει κι έχει παρθεί ένα διαζύγιο. Τέλος, μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει καμία επανασύνδεση. Έχει κλείσει. Πάντα χαμογελαστός όχι στενοχωρημένος. Ήταν κοινή απόφαση και μέχρι εδώ».

Τέλος, επιτέλους, στις φήμες για… «τρίτο πρόσωπο» που τόσο συζητήθηκε στα μέσα ενημέρωσης τον τελευταίο καιρό. Τους ευχάμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον και να απολαμβάνουν τη ζωή και τις επιλογές τους με χαρά και ευτυχία…..

Related Articles

Back to top button