Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Στη φόρα ‘ακατάλληλο’ βίντεο με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, σε δημόσια θέα!

«Ρε παιδιά έλεος, τη γλείφει από πάνω μέχρι κάτω!»

Χορηγούμενο

Σάλος! Στη φόρα ‘ακατάλληλο’ βίντεο με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά σε δημόσια θέα!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή, μαζί με τον γνωστό ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη φαίνεται πως ζουν τον απόλυτο έρωτα και απολαμβάνουν την κάθε μέρα, ο ένας δίπλα στον άλλον, ενώ βγήκε στη φόρα και ένα… ‘ακατάλληλο’ βίντεο, που προκάλεσε σάλο στο οποίο η τραγουδίστρια με τον ηθοποιό ανταλλάσσουν καυτά και παθιασμένα φιλιά και μάλιστα σε δημόσια θέα.

Το βίντεο, μάλιστα, προβλήθηκε και στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να στέκεται άφωνος και μετά το σοκ αναφώνησε: «Ρε παιδιά έλεος, τη γλείφει από πάνω μέχρι κάτω!».

Και ο παρουσιαστής συμπλήρωσε σαστισμένος: «Εδώ δε φιλιούνται, εδώ τη γλείφει! Εγώ αυτό δεν το έχω κάνει και δεν θα το κάνω ποτέ στη ζωή μου. Εγώ ντρέπομαι να το κάνω!».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο, που προκάλεσε σάλο

Εμείς να ευχηθούμε στο ερωτευμένο ζευγάρι Χρόνια Πολλά και να είναι καλά, να χαίρονται την κάθε στιγμή, ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, χωρίς να δίνουν καμία σημασία στα σχόλια που ακούγονται δεξιά και αριστερά.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button