ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Σεισμός’ στη showbiz: Το ερωτικό τρίγωνο με τον Μάρκο Σεφερλή που προκάλεσε σάλο!

Ο γάμος του ηθοποιού, η βίλα, η απιστία και η χρεοκοπία

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι απόλυτα ευτυχισμένος εδώ και χρόνια στο πλευρό της Έλενας Τσαβαλιά, με τον ίδιο πάντως πριν να έχει περάσει δύσκολες στιγμές στον πρώτο του γάμο με την Έλσα Μιχαλακοπούλου.

Μέσα από την εκπομπή «Mega με μία», στο παρελθόν, σε ένα θέμα όπου παρουσίαζε τον Πέτρο Κωστόπουλο να συμπαρουσιάζει με την πρώην σύζυγό του τρίωρη εκπομπή σε καθημερινή βάση, ενώ είχαν χωρίσει, αποφάσισε να θυμηθεί και αυτός τα παλιά.

Έτσι ανέφερε ότι εν γνώση του για 3 μήνες έπαιζε στην ίδια θεατρική παράσταση μαζί με την πρώην γυναίκα του και τον εραστή της. Οι νεότεροι που δεν θυμούνται και πολλοί αξίζει να μάθουν την ενδιαφέρουσα ιστορία, που είχε ταράξει τη showbiz πριν περίπου 12 χρόνια.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

Ο γάμος, η βίλα, η απιστία και η χρεοκοπία
Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Έλσα Μιχαλακοπούλου, που παραμένει και σήμερα γυναικάρα, και μάλιστα πρωταγωνιστούσαν και οι 2 τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο μαζί. Μάλιστα ο δημοφιλής κωμικός ήταν τόσο ερωτευμένος που για εκείνη είχε ξοδέψει ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που έβγαζε εκείνη την εποχή. Κανείς δεν θα ξεχάσει τη βίλα που της είχε αγοράσει αξίας 600.000, την οποία μάλιστα έχασε το 2011.

Ο κουμπάρος τους ήταν ο πολύ καλός φίλος του Μάρκου και ηθοποιός Νίκος Ασημάκης. Αυτός ο κουμπάρος-φίλος θα ήταν το 2003 το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του ζευγαριού. Κατά τη διάρκεια της παράστασης «Χάπι Εντ», η Έλσα Μιχαλακοπούλου και ο Νίκος Ασημάκης είχαν συνάψει παράνομη σχέση και μέσα σε λίγους μήνες έγινε γνώστης ο Μάρκος Σεφερλής. Ο παρουσιαστής αποφάσισε να μη διαλύσει την παράσταση και συνέχιζαν και οι τρεις να μοιράζονται την ίδια σκηνή. Το διαζύγιο άργησε να έρθει 6 ολόκληρα χρόνια. Όταν ήρθε λοιπόν ο ηθοποιός κατάφερε να παντρευτεί την Έλενα Τσαβαλιά, που σίγουρα αυτή αποδείχτηκε η γυναίκα της ζωής του.

Back to top button