Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Στη φόρα βίντεο με Ρώσο Στρατηγό να κάνει στριπτίζ!

Χορηγούμενο

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στη Μόσχα ένα βίντεο διάρκειας 44 δευτερολέπτων που κυκλοφόρησε αρχικά στο Telegram και από εκεί στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής, στο οποιό διακρίνεται Ρώσος αξιωματούχος και έμπιστος του Πούτιν να κάνει… στριπτίζ και να λικνίζεται υπό τους ήχους χορευτικής μουσικής.

Ο λόγος γίνεται για τον 57χρονο αντιστράτηγο Αλεξάντρ Ματόβνικοβ, ο οποίος σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, θεωρείται υπεύθυνος για τις σοβαρές ζημιές ύψους 274 εκατομμυρίων λιρών που υπέστη χθες ένα ρωσικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος.

Δείτε, παρακάτω, το βίντεο που προκάλεσε σάλο

Ο αντιστράτηγος Ματόβνικοβ είναι σήμερα αναπληρωτής Αρχηγός των Χερσαίων Δυνάμεων της Ρωσίας, με ευθύνη για τη στρατιωτική παρουσία της Μόσχας στη γειτονική Λευκορωσία. Αποτελεί πρώην μέλος του σημαίνοντος συμβουλίου ασφαλείας της Μόσχας και υπηρέτησε ως στρατιωτικός ηγέτης του Πόυτιν στην Ομοσπονδιακή Περιφέρεια του Βόρειου Καυκάσου, μια περιοχή στρατηγικής σημασίας για τη Ρωσία.

Στο μεταξύ, τα σχόλια που συνοδεύουν το βίντεο, αποκαλύπτουν πως… μόνο στη δουλειά του δεν έχει το μυαλό του ο αντιστράτηγος κατά την παρουσία του στο Μινσκ, καθώς τον χαρακτηρίζουν «άριστο γνώστη των εστιατορίων και των κυριών στο Μινσκ», ενώ προσθέτουν πως «του αρέσει να μεταθέτει την ευθύνη για τη λήψη αποφάσεων στους υφισταμένους του αξιωματικούς και ο ίδιος ασχολείται περισσότερο με τη δημιουργία παρόμοιου περιεχομένου βίντεο για τις φίλες του».

Η συγκεκριμένη διαρροή, πάντως, ενδέχεται να μην είναι τυχαία τη δεδομένη χρονική στιγμή, μερικές ώρες μετά τις μεγάλες ζημιές που υπέστη ένα ρωσικό αεροσκάφος A-50 από Λευκορώσους αντάρτες κοντά στο Μινσκ. Η επίθεση φέρεται να προκάλεσε ζημιές στο μπροστινό και κεντρικό τμήμα του αεροπλάνου, καθώς και στην κεραία του ραντάρ του.

Την ευθύνη ανέλαβε η Bypol, μια ομάδα αξιωματούχων ασφαλείας της Λευκορωσίας που παραιτήθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων κατά του καθεστώτος το 2020.

«Η διαρροή του βίντεο μπορεί να έχει σκοπό να φέρει σε περαιτέρω δύσκολη θέση τον Ματόβνικοβ για τις επιχειρησιακές αποτυχίες του, οι οποίες φέρεται να επέτρεψαν στους Λευκορώσους αντάρτες να επιτεθούν χθες στην αεροπορική βάση Ματσούλιτσι κοντά στο Μινσκ και να προκαλέσουν ζημιές σε ένα αεροσκάφος επιτήρησης Α-50», δήλωσε αναλυτής επί στρατιωτικών θεμάτων.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button