ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Σάλος: Τι δουλειά κάνει η Ιωάννα Μπέλλα στο Ντουμπάι; Η χλιδάτη ζωή και τα προσωπικά μυστικά της (φωτο)

Η Ιωάννα Μπέλλα έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και αναφέρθηκε στην πλούσια ζωή που φαίνεται ότι κάνει στο Ντουμπάι, στα προσωπικά της και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα.

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Bella (@bella_ioanna)

Μια και λέμε αλήθειες, όταν μια εντυπωσιακή κοπέλα πάει σε μια πόλη όπως το Ντουμπάι και προβάλλει ένα ακριβό lifestyle, το μυαλό των περισσοτέρων δεν κάνει αθώες σκέψεις.

Θα σου απαντήσω ως εξής. Το Ντουμπάι είναι μια πόλη που έχει ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια, και ειδικά από την περίοδο του κορονοϊού. Προσφέρει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες σε ανθρώπους που ξεκινούν από το μηδέν. Υπάρχουν δουλειές, υπάρχει ανάπτυξη, δεν έρχονται όλοι για διακοπές εδώ. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι αυτό το μέρος προσφέρει μεγάλη ασφάλεια γιατί ζω μόνη μου. Η χώρα εδώ σε βοηθάει να πας μπροστά, δεν σε κρατάει πίσω. Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα μείνω εδώ. Μπορεί κάποια στιγμή να επιστρέψω στο Λονδίνο.

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Bella (@bella_ioanna)

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Bella (@bella_ioanna)

Δεν υπάρχει δηλαδή ένας σύντροφος στη ζωή σου;

Επειδή πέρσι βγήκα από την πιο μεγάλη σχέση της ζωής μου, αποφάσισα να μείνω μόνη μου και να εστιάσω στη δουλειά μου. Δεν έβαλα ασπίδες, απλά δεν έχει προκύψει ένας άνθρωπος για να θέλω να είμαι μαζί του. Μετά από έναν χρόνο που είμαι μόνη μου νιώθω πιο έτοιμη να μπω σε μια σχέση.

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Bella (@bella_ioanna)

Η Ελλάδα έχει τελειώσει για σένα;

Όχι, την αγαπώ την Ελλάδα. Θα ήθελα όμως όταν γυρίσω να κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανα.

Οι Έλληνες είναι καλύτεροι σύντροφοι;

Δεν κοιτάζω αν είναι Έλληνας ή ξένος. Σίγουρα πάντως διευκολύνει το να μιλάς στη μητρική σου γλώσσα με τον σύντροφό σου.

Αν σου έλεγε λοιπόν «θα σου τα παρέχω όλα, αλλά δεν θέλω να ξαναδουλέψεις, ούτε να έχεις Instagram», τι θα έκανες;

Προέρχομαι από μια ευτυχισμένη οικογένεια, οι γονείς μου είναι 32 χρόνια μαζί και αγαπημένοι. Ονειρεύομαι να κάνω κι εγώ μια τέτοια οικογένεια, αλλά δεν θέλω να παραχωρήσω την ανεξαρτησία μου. Δεν θέλω να σταματήσω να δουλεύω. Δεν θα έβαζα τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα, να κάθομαι όλη μέρα στο σπίτι, και ας μου πρόσφεραν τα πάντα. Μου αρέσει να νιώθω δημιουργική.

Θα μαγειρεύεις στον άντρα σου;

Βεβαίως, η μαμά μου και η γιαγιά μου μου έχουν μάθει να μαγειρεύω. Μπορεί να μην το κάνω κάθε μέρα, αλλά φτιάχνω πολύ ωραία σπιτικά φαγητά.

Back to top button