ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Βόμβα’ από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Ποτέ δεν…»

Όλα στη φόρα για τη σχέση τους!

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε για τη Ζέτα Μακρυπούλια στο πλαίσιο της πρεμιέρας της παράστασης «Το σώσε» στο θέατρο Παλλάς, σχολιάζοντας τη σχέση με τους.

Η αγαπημένη ηθοποιός τοποθετήθηκε τις τηλεοπτικές κάμερες, με τους δημοσιογράφου να ρωτάνε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την Ζέτα Μακρυπούλια και το γεγονός ότι έχει κληθεί ως μάρτυρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ, βέβαια, την Πέμπτη (6/10) δεν παρέστη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, αν και η δίκη διεκόπη.

Το σχόλιο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου τόνισε: «Δεν έχουμε συζητήσει με την Ζέτα Μακρυπούλια για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Θα παραστεί όμως. Η Ζέτα δεν αποφεύγει την ευθύνη».

«Με έχουν θίξει, τη σχέση που έχω εγώ με τη Ζέτα Μακρυπούλια…»

Πυρ και μανία είχε γίνει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πριν μερικά χρόνια, για όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για εκείνη και την κολλητή της φίλη Ζέτα Μακρυπούλια.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχω σταματήσει πια να μιλάω για την Ζέτα γιατί δεν θέλω πλέον να γίνεται όλη αυτή η αναπαραγωγή και να συζητάνε τι είπα εγώ για τη Ζέτα. Δεν είμαι εγώ ο δικηγόρος της Ζέτας.

Τη σχέση που έχω εγώ με τη Ζέτα την κρατώ για εμένα. Ξέρει πολύ καλά πόσο την αγαπώ, ξέρω κι εγώ πόσο με αγαπά εκείνη. Και, στην τελική, δεν βλέπω να ρωτάει κανείς τη Ζέτα για εμένα.

Μόνο εμένα ρωτούν… Με έχουν θίξει, με έχουν πειράξει, με έχουν αντιμετωπίσει με έναν τρόπο που δεν μου αξίζει. Αναφέρομαι στους δημοσιογράφους, φυσικά. Αποφάσισα, λοιπόν, να μην ξαναμιλήσω για τη Ζέτα.»

«Δεν έχω δώσει ποτέ λαβές για να ασχοληθούν μαζί μου…»

«Δεν έχω δώσει ποτέ λαβές για να ασχοληθούν μαζί μου. Ούτε πουλάω για κάτι. Και, πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί φέρονται με αυτό τον τρόπο. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για την προσωπική μου ζωή και ούτε πρόκειται να το κάνω.

Βρήκαν, λοιπόν, παλιές μου συνεντεύξεις και τις χρησιμοποίησαν ως τωρινές απαντήσεις μου για όλες αυτές τις χυδαιότητες που ειπώθηκαν για εμένα. Και με έπαιρναν μετά άνθρωποι από το χώρο της τηλεόρασης και μου ζητούσαν συγνώμη.

Δεν δέχομαι τη συγνώμη τους και ούτε θα ξαναπάω καλεσμένη σε εκπομπές που έχουν θίξει δημόσια την προσωπική μου ζωή»

Back to top button