ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος με τη Μαρία Ηλιάκη: Το πρωινό σεξ και τα… ‘βίτσια’ της

Οι πιπεράτες αποκαλύψεις της παρουσιάστριας για την προσωπική της ζωή!

Σάλος με την Μαρία Ηλιάκη – Οι αποκαλύψεις για το πρωινό σεξ και η πιπεράτη εξομολόγηση για την ερωτική της ζωή που προκάλεσαν χαμό!

Πριν από κάποια χρόνια η παρέα της πρωινής εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού «Λάμψη» συζητούσε μία έρευνα για το πρωινό σεξ! Σύμφωνα με την έρευνα που ανακοίνωσε η Μαρία Ηλιάκη ζητώντας να αρχίζουν αργότερα την εκπομπή, το πρωινό σεξ είναι το καλύτερο! Κάνει καλό στα πάντα, στην διάθεση, στην όψη, στο δέρμα…

O Μάκης Πουνέντης και η Μαρία Μπεκατώρου είπαν πως βαριούνται να κάνουν σεξ, γιατί μετά δεν έχουν διάθεση για δουλειά. Και, πως θέλουν μετά (το σεξ) να κοιμηθούν και να χουζουρέψουν! Η Μαρία Ηλιάκη, όμως, είχε αντίθετη άποψη!

Τα πρωινά… ‘βίτσια’ της Μαρίας Ηλιάκη

Η παρουσιάστρια είπε, χαρακτηριστικά, πώς η ίδια μετά το σεξ δεν κοιμάται, αλλά είναι γεμάτη… ενέργεια… Τόση ενέργεια, που τι λέτε κάνει μετά το σεξ;

«Σηκώνομαι και κάνω φασίνα», αποκάλυψε η ίδια η Μαρία! Και τόνισε, πως, φυσικά, δεν βάζει σκούπα. αλλά πλένει πιάτα ή καθαρίζει το μπάνιο! Φυσικά οι συνεργάτες της «πέθαναν στα γέλια». Ενώ ο Μάκης πειράζοντάς την τη ρώτησε αν μετά από αυτό το θέαμα ο σύντροφός μένει ακόμα μαζί της… Και η παρουσιάστρια του απάντησε, πώς ουδείς έχει φύγει από το σπίτι της. Και με χιούμορ του είπε…. «Τον δένω»!.

Τι μαθαίνει κανείς πρωί πρωί!

Back to top button