ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος με τη Σίσσυ Χρηστίδου: Στο φως το μεγάλο της μυστικό!

Γιατί χώρισε με τον Θοδωρή Μαραντίνη;

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει χάσει αρκετά κιλά και έχει ανανεωθεί ολοκληρωτικά! Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια;

Η παρουσιάστρια “πιέστηκε” από τους followers της για να αποκαλύψει το μυστικό της, με την ίδια μέσα από ένα βίντεο στο YouTube, να αποκαλύπτει πρώτη φορά στοιχεία της δίαιτας που ακολουθεί και τον λόγο που ακόμα δεν αναλύει λεπτομέρειες.

Η αυτοσχέδια δίαιτα

“Ναι βρίσκομαι σε δίαιτα, έχει πάει αρκετά καλά το πράγμα. Καταρχάς βρίσκομαι ακόμα σε διαδικασία, οπότε δεν είμαι έτοιμη να σας μιλήσω γι’ αυτό. Δεν υπάρχει όμως κάποια μαγική συνταγή αν περιμένετε. Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει. Έχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

“Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας-σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα” συμπλήρωσε ακόμα.

Δείτε στο βίντεο τι είπε η όμορφη παρουσιάστρια μέσα από το κανάλι της στο Youtube

«Όταν ήμουν έγκυος, χώρισα…»

Η σχέση του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυ Χρηστίδου, αποτέλεσε, μάλιστα, μια από τις πιο παθιασμένες στην ελληνική showbiz. Ωστόσο το προβλήματα στο γάμο τους υπήρχαν πολύ πριν το διαζύγιο… Γεγονός που έγινε αντιληπτό από τις δηλώσεις της παρουσιάστριας ότι είχαν χωρίσει 2-3 φορές, ενώ ήταν έγκυος.

Όπως είναι γνωστό το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι δεν χώρισε και με τους καλύτερους όρους, μιας και οι φωτογραφίες της δικαστικής τους διαμάχης είχαν δει το φως της δημοσιότητας, ενώ πλήθος από φήμες μιλούσαν για μια χορεύτρια, που εισέβαλε στη ζωή του Θοδωρή Μαραντίνη και διέλυσε το γάμο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Back to top button