Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Σάλος με την Αντελίνα Βαρθακούρη: «Έμεινα έγκυος από…»

Αποκαλύψεις - 'φωτιά' από την παρουσιάστρια!

Χορηγούμενο

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Τελώνη γνωρίστηκαν µέσω Facebook. Ο Χάρης έκανε like στις φωτογραφίες της Αντελίνας και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Αντάλλασσαν μηνύματα για δύο μήνες, το πρώτο ραντεβού δεν πήγε καλά, ωστόσο στην πορεία όλα άλλαξαν.

Μια κάρτα του Χάρη «Είσαι η ζωή µου, δώσε µια ευκαιρία» µε ένα µπουκέτο λουλούδια ήταν αρκετά για την Αντελίνα. Μέσα σε έναν µήνα έµεινε έγκυος και όλα πήραν τον δρόµο τους.

Παντρεύτηκαν, απέκτησαν δύο χαριτωµένα κοριτσάκια, τη Μελωδία-Μαρία και τη Λιόνα-Κωνσταντίνα.

Με την ευκαιρία δείτε και το ξέσπασμα του Χάρη Βαρθακούρη για ‘τρίτο πρόσωπο’ στη σχέση τους.

Η εξομολόγηση για τη γνωριμία τους

«Γνωριστήκαμε 8 Οκτωβρίου και 15 Νοεμβρίου ήμουν έγκυος και παντρευτήκαμε σε ένα μήνα» αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Αντελίνα Βαρθακούρη, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου».

«Έψαχνε κομμωτή και επειδή ήταν όλα κλειστά και δεν έβρισκε του πήγα τον δικό μου στο σπίτι του. Αυτό ήταν το πρώτο ραντεβού», είχε δηλώσει στο «Πρωινό» πριν μερικά χρόνια, ενώ πρόσθεσε «πήγε πολύ άσχημα το πρώτο ραντεβού… το κούρεμα πέτυχε, εγώ δεν μπορούσα. Ήθελα να φύγω. Δεν ξέρω ήταν και ακατάστατο το σπίτι ξέρεις τώρα άντρας, εργένης… Είδα και κάτι κοκαλάκια γυναικεία εκεί στο μπάνιο, χαλάστηκα κιόλας, δεν μου άρεσε.

Μετά καθίσαμε είδαμε ταινία φάγαμε. Είδαμε την μία ταινία είδαμε και την δεύτερη, κοιμήθηκα εγώ μετά στον καναπέ. Ξυπνάω 5 η ώρα το πρωί… είχε φύγει ο Χάρης είχε πάει στο δωμάτιο, ντρεπόμουν να πάω μέσα να ψάξω… ο κακομοίρης έφτιαχνε το σπίτι 5 η ώρα το πρωί και σηκώνομαι εγώ να φύγω και με πετυχαίνει στην πόρτα…».

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button