ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος με την Ελένη Φουρέιρα: Στη φόρα ‘απαγορευμένη’ ερασιτεχνική φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της

H Eλένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία, θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς σε περίπου ένα μήνα, όταν η τραγουδίστρια θα φέρει στον κόσμο το μωρό τους.

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης και η συνέντευξη

Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι θα γίνει μητέρα ενώ πριν λίγες ημέρες σε ένα preview μιας συνέντευξης που έδωσε στην ελληνική Vogue και θα κυκλοφορήσει την Κυριακή εξήγησε πως ήθελε πολύ να γίνει μητέρα και έκανε αρκετές προσπάθειες μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, όμως τελικά το μωρό της ήρθε με φυσιολογικό τρόπο.

Η συνέντευξη αυτή συνοδεύτηκε και με μια φωτογράφιση, η οποία θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού και αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα, έδειξε την γυμνή φουσκωμένη της κοιλιά, ενώ αντίστοιχα για το έντυπο είναι η πρώτη φορά που φιλοξένησε έγκυο διάσημη στο εξώφυλλό του.

View this post on Instagram

A post shared by Vogue Greece (@voguegreece)

Η ερασιτεχνική φωτογραφία

 

Αφού είδαν το φως της δημοσιότητας αυτές οι επαγγελματικές φωτογραφίες, η τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μια ερασιτεχνική φωτογραφία με πολύ φουσκωμένη κοιλιά.

Back to top button