Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος με τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου: Το ‘απαγορευμένο’ βίντεο που θέλουν να εξαφανίσουν!

Χορηγούμενο

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης πριν μερικά χρόνια στην τότε έναρξη της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” είχαν ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους τηλεθεατές.

Το πρώην, πλέον, ζευγάρι με αφορμή ένα αστείο σε τρέιλερ της εκπομπής τους σχετικά με τα άτομα με αναπηρία, θέλησε να απολογηθεί.

«Πριν αρχίσουμε θέλω να πω εγώ κάτι, το οποίο θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να ειπωθεί. Θέλουμε να σας ζητήσουμε πραγματικά όλοι ειλικρινώς συγγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε με το χθεσινό μας τρέιλερ. Είναι -όπως αντιλαμβάνεστε- πέρα από προφανές ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση, ότι δεν έχουμε δείξει ποτέ τέτοια δείγματα, ειλικρινά ποτέ ποτέ και στη ζωή μας την προσωπική αλλά και στην τηλεοπτική μας πορεία μέχρι τώρα.

Νομίζω ότι μπορούμε να εισηγηθούμε προσωπικά ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί το οτιδήποτε τέτοιο. Δε θέλω ούτε να δικαιολογηθούμε ούτε τίποτα από αυτά τα πράγματα, απλώς να σας πω ότι δεν ήταν σωστό και δεν θα ξαναγίνει κιόλας ποτέ και σας το υπόσχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου…»

Το τρέιλερ που ενόχλησε

Στο τρέιλερ που προβλήθηκε αλλά δεν υπάρχει πια στο διαδίκτυο αφού το αφαίρεσε το Star, υπήρχε ένα αστείο που αφορούσε ένα παιδί που δεν μπορούσε να μιλήσει.

Το βίντεο ξεσήκωσε σάλο αρνητικό σχολίων από γονείς παιδιών με αναπηρία που όχι μόνο δεν το βρήκαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ελληνική τηλεόραση 2020. Χιούμορ με την αναπηρία παιδιών:Γιατί δεν μπορεί να μιλήσει ο Γιωργάκης γιατί είναι έτσι από γεννησιμιού του… Γέλια; Σοβαρά τώρα γελάτε;

Δημοσιεύτηκε από Βαγγέλης Καρατζάς στις Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button