Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Η «Ξανθίππη» του «50-50» σε ‘ακατάλληλες’ φωτογραφίες!

Κολάζει με τις πλούσιες αναλογίες της η ηθοποιός Μαρία Ανδρούτσου!

Χορηγούμενο

«Φωτιά» στο διαδίκτυο έβαλε η ηθοποιός Μαρία Ανδρούτσου με την ‘ακατάλληλες’ φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Φορώντας αποκαλυπτικά μπικίνι, που αφήνουν εκτεθειμένες τις πλούσιες αναλογίες της, η ηθοποιός ανέβασε στα ύψη την θερμοκρασία και συγκέντρωσε χιλιάδες like από τους θαυμαστές της.

Δείτε τις φωτογραφίες

Φορώντας αποκαλυπτικά μπικίνι, που αφήνουν εκτεθειμένες τις πλούσιες αναλογίες της, η ηθοποιός ανέβασε στα ύψη την θερμοκρασία και συγκέντρωσε χιλιάδες likes από τους followers της.

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει: «Ποτέ δεν ήμουν ένα αδύνατο παιδί, πάντα έλεγα ‘Αχ είμαι πέντε κιλά, επτά κιλά παραπάνω’. Πότε έμπαιναν πότε έφευγαν, ζούσα με αυτό το πράγμα συνέχεια.

Κάποια στιγμή είπα ότι πρέπει να το λύσω, γιατί έτσι αδικώ τον εαυτό μου… Στο παρελθόν είχα κάνει δίαιτες μια-δυο φορές, τα είχα καταφέρει, μετά όμως ξαναπήρα τα κιλά. Ελπίζω αυτή τη φορά να μην συμβεί το ίδιο, γιατί πρέπει να διευθετηθεί το θέμα. Έτσι πήρα την απόφαση να το πάρω σοβαρά. Ήμουν στην Θεσσαλονίκη και μείναμε με περιοδεία για κάποιους μήνες εκεί κι έκανα βελονισμό σε ένα γιατρό που είχα κάνει στο παρελθόν και με βοήθησε πάρα πολύ.», αποκάλυψε.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button