ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Σεισμός’ στο Hollywood: Σε ποιες ταινίες θα παίξει ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος);

Ο πραγματικός λόγος που δεν μπήκε στο Survivor All Star

‘Σεισμός’ στο Hollywood: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει στροφή στην καριέρα του και γίνεται πρωταγωνιστής σε Χολιγουντιανές παραγωγές! Σε ποιες ταινίες θα παίξει;

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο γνωστός σε όλους «Ντάνος», απέρριψε το Survivor All Star είναι τα μεγάλα βήματα στην κινηματογραφική του καριέρα.

Το αν θα συμμετάσχει στο Survivor All Star ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ήταν ένα από τα ζητήματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα. Ο «Ντάνος» είπε «όχι» στις προτάσεις που του έγιναν από τον Ατζούν, με τις πληροφορίες να είναι αρκετά συγκεχυμένες.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η μία ταινία θα είναι η «Queen of Heaven», όπου ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα ενσαρκώσει τον Άγιο Λογγίνο τον Εκατόνταρχο. Μάλιστα, για αυτή την ταινία και για τα γυρίσματά της, έχει ήδη αρχίσει να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή του. Η δεύτερη ταινία στην οποία θα δούμε τον «Ντάνο», θα έχει τίτλο «Sessions» και θα πρόκειται για θρίλερ.

Η μακέτα, πάντως, που κυκλοφόρησε για την πρώτη ταινία και τον ρόλο του Γιώργου Αγγελόπουλου, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Η μακέτα της ταινίας «Queen of Heaven» με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Εν τέλει, όπως φαίνεται, ούτε τον ανταγωνισμό με τους νεότερους νικητές φοβήθηκε, ούτε και περισσότερα χρήματα ζητούσε. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha, θα πρωταγωνιστήσει σε χολιγουντιανή παραγωγή! Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Ντάνος» θα παίξει και σε δεύτερη ταινία το επόμενο διάστημα.

Back to top button