Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Βόμβα’ από την Ευτυχία Φαναριώτη για Πέτρο Φιλιππίδη και Γιάννη Μπέζο: «Αυτοί οι δύο είχαν…»

Η αποκάλυψη για το παρελθόν των ηθοποιών!

Χορηγούμενο

Για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη και τα όσα είπε για τον Γιάννη Μπέζο μίλησε η Ευτυχία Φαναριώτη ρίχνοντας ‘βόμβες’. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πράγματα και γεγονότα που γνωρίζει για τους δύο ηθοποιούς.

Σε ερώτηση για το αν έχει τηλεοπτικά σχέδια, η Ευτυχία Φαναριώτη απάντησε με μια πιο χιουμοριστική ατάκα. Είπε, πως θα ήθελε εννοείται να έχει κάποιο τηλεοπτικό σχέδιο, αλλά δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή: «Αν έχω τηλεοπτικά σχέδια; Είναι λίγο αστείο που μου το ρωτάς έτσι. Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω τηλεοπτικά σχέδια και να διαλέγω, αλλά αυτή τη στιγμή δεν με έχει καλέσει κανείς».

Η αποκάλυψη της Ευτυχίας Φαναριώτη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη και τα όσα είπε για τον Γιάννη Μπέζο… Η Ευτυχία Φαναριώτη είπε δεν παρακολούθησε την απολογία του ηθοποιού, αλλά γνώριζε ότι αυτός αναφέρθηκε στον Γιάννη Μπέζο μέσα σε αυτήν. Επιπλέον, ανέφερε ότι γνώριζε πως ο ένας με τον άλλον αλληλοθαυμάζονταν.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευτυχία Φαναριώτη είπε χαρακτηριστικά: «Όχι, δεν παρακολούθησα την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη. Αυτά είπε στην απολογία του για τον Γιάννη Μπέζο; Αυτοί οι δύο είχαν συνεργαστεί και αλληλοθαυμαστεί. Αυτό ξέρω εγώ από το παρελθόν του κυρίου Φιλιππίδη σε σχέση με τον Μπέζο. Τώρα, τι τον έπιασε ξαφνικά, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω».

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button