ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Σεισμός’ στο Mega: Τι συμβαίνει με Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη;

Τα πάνω - κάτω στο «μεγάλο κανάλι»!

‘Σεισμός’ στο Mega και μάλιστα στο μέσον της τηλεοπτικής σεζόν! Τι συμβαίνει με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη; Μεγάλη ανατροπή και με την Ελεονώρα Μελέτη – Τα πάνω – κάτω στο μεγάλο κανάλι!

Με επίσημη ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού της σεζόν, το MEGA γνωστοποιεί μεγάλες αλλαγές στην πρωινή του ζώνη.

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA

«Η ψυχαγωγία δίνει χώρο στην ενημέρωση ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών. Με το βλέμμα στραμμένο στις πολιτικές εξελίξεις και την επικαιρότητα, η ενημερωτική εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη αυξάνει τη διάρκειά της. Πιο συγκεκριμένα, η “Κοινωνία Ώρα MEGA” από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 05:00 μέχρι τις 09:00 στο MEGA. Αμέσως μετά, στις 09:00, τη σκυτάλη παίρνει η ψυχαγωγική εκπομπή “MEGA Καλημέρα”. Η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τους Κώστα Τσουρό, Θανάση Πάτρα, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Άννα Ζηρδέλη, θα συνεχίσουν να κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές με την καλύτερη διάθεση», αναφέρεται.

Τα πάνω – κάτω στο «μεγάλο κανάλι»

Αυτό σημαίνει ότι το «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα θα βγαίνει στον αέρα μία ώρα λιγότερο. Ενώ θα δίνει lead in στη Δανάη Μπάρκα και το «Πάμε Δανάη!» στις 10.50. Πρόκειται για μία σημαντική αλλαγή του μεγάλου καναλιού, προάγγελο ίσως των όσων θα συμβούν την επόμενη χρονιά.

Πληροφορίες, των τελευταίων ημερών, θέλουν τα στελέχη του MEGA να επιθυμούν το ενημερωτικό μαγκαζίνο «Κοινωνία ώρα MEGA» να διαρκεί περισσότερο. Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα συμβεί με το «Mega Καλημέρα» και το «Πάμε Δανάη!» την επόμενη χρονιά. Και οι δύο εκπομπές έχουν, καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, σκαμπανεβάσματα στους πίνακες της Nielsen και έτσι υπάρχουν πλάνα ανανέωσης. Μην ξεχνάμε ότι Ελεονώρα Μελέτη και Δανάη Μπάρκα βρίσκονται σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, καθώς τα συμβόλαιά τους λήγουν τον Ιούνιο.

Για όλα τα παραπάνω θα δοθούν απαντήσεις τους επόμενους μήνες. Ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν και τα ποσοστά τηλεθέασης που θα δούμε με τις τρέχουσες αλλαγές στο κανάλι.

Back to top button