Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Σεισμός’ στη showbiz: Γέννησε κρυφά η Αθηνά Ωνάση;

Χορηγούμενο

Η Αθηνά Ωνάση είχε πρόσφατα συνδεθεί με δημοσιεύματα, που την ήθελαν έγκυο από τη σχέση με το σύντροφό της, Αλμπέρτο Ζόρζι. Με την ίδια, να μην μπορεί να το κρύψει στους κύκλους των δισεκατομμυριούχων.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, σε περίπτωση που η Αθηνά είναι έγκυος, συνυπεύθυνος θεωρείται ο Αλμπέρτο Ζόρζι. Ο άνθρωπος που μοιράζεται μαζί της το πάθος για τα άλογα και ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, όταν τους γνώρισε ο Γιαν Τόπε.

Τα δημοσιεύματα, δε, δεν άργησαν να βάλουν «φωτιά»… Με αποτέλεσμα ο Αλμπέρτο να χωρίσει πρόσφατα με τη σύζυγό του, Αναλίσα Τζιουντίνι και να ανοίξει ο δρόμος. Σύμφωνα πάντα με ξένα δημοσιεύματα, το ζευγάρι περνά, πια, τις μέρες ευτυχίας του σε μια βίλα της Αθηνάς, 14 εκατομμυρίων, στη Φλόριντα.

Από το περιβάλλον τους, μάλιστα, διαδίδεται πως είναι στην πιο ώριμη φάση τους και δείχνουν να σκέφτονται έντονα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η μη διάψευση της κληρονόμου και η αλήθεια

Η χρυσή κληρονόμος, που τουλάχιστον θα είχε μια αμύθητη περιουσία να μεταβιβάσει, για πρώτη φορά δε διέψευσε τα δημοσιεύματα με μια εμφάνιση της, παρά κρατά σιγή ιχθύος ενώ παράλληλα μένει άφαντη από τα φώτα της δημοσιότητας φουντώνοντας ακόμη περισσότερο τα σενάρια της εγκυμοσύνης της. Αλήθεια, ή ψέματα, ο χρόνος είναι αμείλικτος και πολύ σύντομα θα μάθουμε αν η Αθηνά βιώσει το θαύμα της μητρότητας.

Μόνο που τα δημοσιεύματα μιλούσαν για εγκυμοσύνη τεσσάρων μηνών τον Ιούλιο του 2022. Από τη στιγμή, που δεν την έχουμε δει, όμως, με παιδί στην αγκαλιά, προξενείται περαιτέρω η αμφιβολία για την εγκυρότητά τους, διαφορετικά θα έπρεπε… να έχει γεννήσει, είτε στο τέλος του 2022 είτε με το που μπήκε το 2023.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button