ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: 19χρονη καλλονή άνοιξε τα πόδια της, μπροστά στην κάμερα και έστειλε πρόσκληση για δωρεάν σεξ, με όποιον την επισκεφτεί! (Βίντεο)

Πανικός στο ξενοδοχείο όπου βρισκόταν!

Σάλος με μία 19χρονη καλλονή, blogger, από την Κίνα. Προκάλεσε χάος αφού άνοιξε τα πόδια της, μπροστά στην κάμερα και είπε σε όλους ότι όποιος πάει και τη βρει θα κάνει δωρεάν σεξ μαζί του!

 

 

Υπάρχουν ισχυρισμοί πως περίπου 3.000 άνθρωποι πήγαν στο ξενοδοχείο που η γυναίκα είπε πως έμενε στην νότια Κίνα. Η 19χρονη Miss Ye, έχει συλληφθεί από την τοπική αστυνομία καθώς διαφήμιζε την πoρvεία, μέσα από τα social media!

Η Miss Ye έκανε μία ανάρτηση που έγραφε: «Ποιος θα έρθει να με βρει να το κάνουμε… δωρεάν». Αφού έκανε την ανάρτηση, αναγκάστηκε να φύγει από το δωμάτιό της, καθώς πολλοί άνθρωποι της χτυπούσαν την πόρτα.

Η αστυνομία συνέλαβε την Miss Ye σε ένα ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο Sanya Phoenix International Airport. Και… την κατηγόρησαν ότι «διαφημίζει την πορνεία».

Σύμφωνα με το ξενοδοχείο, η Miss Ye ζήτησε από το προσωπικό του ξενοδοχείου να την συνοδέψουν από το δωμάτιό της μέχρι το ταξί. Η Miss Ye φέρεται πως παραδέχτηκε στην αστυνομία πως έκανε την ανάρτηση με σκοπό να προσελκύσει ακόλουθους.

Back to top button