ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Βόμβα’ από την Ντόρα Μπακογιάννη για τη Σία Κοσιώνη: «Αυτό που έχει γίνει σήμερα…»

Η εξομολόγηση της γνωστής πολιτικού για τη νύφη της

Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν είναι μονάχα μια… κλασική Ελληνίδα μάνα, όπως την αποκαλεί ο γιος της, Κώστας. Είναι και μια πεθερά, που λατρεύει την νύφη της, Σία Κοσιώνη. Πρόσφατα έλυσε τη σιωπή της προκαλώντας σάλο με τις αποκαλύψεις.

Η γνωστή πολιτικός, που πρόσφατα «βυθίστηκε» στη θλίψη, έχει μιλήσει πολλές φορές για την παρουσιάστρια, εξαίροντάς τη για τη δουλειά της και το πόσο ευτυχισμένο κάνει τον γιό της.

Οι αποκαλύψεις της Ντόρας Μπακογιάννη για την νύφη της Σία Κοσιώνη και η αποθέωση

«Η Σία είναι υπέροχη, φοβερή μάνα και σύντροφος και ένας πάρα πολύ ζεστός άνθρωπος. Εκπέμπει αγάπη. Βεβαίως είναι και μια καταπληκτική επαγγελματίας.

Δεν της έστρωσε κάποιος τη διαδρομή της με ροδοπέταλα. Αγωνίστηκε από πολύ μικρή για να γίνει αυτό που είναι σήμερα επαγγελματικά. Και χωρίς να θυσιάσει και το δικαίωμά της σε μια προσωπική ζωή. Εμείς οι γυναίκες αδικούμε τους εαυτούς μας. Πιστεύουμε ότι πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα στη δουλειά, την καριέρα και την οικογένεια. Είμαστε πολύ πιο δυνατές. Δεν πρέπει να μπαίνουμε σε λογικές ότι αυτό δεν γίνεται.

Στη δική μου τη γενιά οι περισσότερες φίλες μου που ήταν στην πολιτική διεθνώς, αν εξαιρέσεις τη Χίλαρι Κλίντον, δεν έκαναν οικογένεια. Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι λάθος. Αν δεν έχεις φίλους, αν δεν έχεις οικογένεια, αν δεν νοιάζεσαι για κανέναν… Αν κοιτάς μόνο την καριέρα σου, αποκλείεται να είσαι καλός πολιτικός».

Back to top button