Χορηγούμενο
ΚΟΣΜΟΣ

Σεξ και όργια στο Νταβός: Πλήρως κλεισμένα τα πρακτορεία συνοδών εν όψει του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!

Χορηγούμενο

Τα ελβετικά πρακτορεία συνοδών κοντά στο Νταβός είναι ήδη πλήρως κλεισμένα εν όψει του φετινού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, της ελίτ συγκέντρωσης που περιλαμβάνει Αρχηγούς Κρατών, στελέχη επιχειρήσεων και μη κερδοσκοπικούς παράγοντες με επιρροή, ανέφερε το αυστριακό πρακτορείο Exxpress, επικαλούμενο μήνυμα που φέρεται να εστάλη από ένα πρακτορείο συνοδών.

Σε ένα μήνυμα προς το προσωπικό φιλοξενίας που δεν κατονομάζεται και δημοσιεύτηκε από την Express, το πρακτορείο συνοδών Sensuallounge Escort προτρέπει τους αναγνώστες να κλείσουν έγκαιρα την «καλή επιλογή κυριών και κυρίων» για να εξασφαλίσουν «την καλύτερη δυνατή φροντίδα και παρέα κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ».

Η Sensuallounge φέρεται να προσφέρει «υπηρεσίες για όλους τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς» και το πρακτορείο ισχυρίζεται ότι μια νύχτα με έναν από τους υπαλλήλους τους κοστίζει 2.350 ευρώ (λίγο πάνω από 2.500 δολάρια). Η υπηρεσία δεν φαίνεται να δέχεται μετρητά ως πληρωμή, προσφέροντας στους πελάτες τη δυνατότητα να πληρώσουν με πιστωτική κάρτα ή μέσω PayPal.

Εξηγώντας ότι η ετήσια συνάντηση του WEF είναι η… υψηλή σεζόν για τις Ελβετίδες ιερόδουλες, η Express αποκάλυψε ότι οι υπηρεσίες δημιούργησαν ειδικούς ιστότοπους για το Συνέδριο.

Το θέμα του φετινού Συνεδρίου, το οποίο θα διαρκέσει από τις 16 έως τις 20 Ιανουαρίου, είναι «Συνεργασία σε έναν κατακερματισμένο κόσμο».


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button