4 μισά στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα
2 κ. γλ. κορν φλάουρ
1/2 φλ. τσαγιού γάλα χωρίς λιπαρά
1 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ. σ. βούτυρο
300 γρ. φρέσκα μανιτάρια σε φέτες
1/2 μέτριο κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
1/4 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
1/2 κ. γλ. αλάτι
1/8 κ. γλ. πιπέρι
Βήμα 1
Ανακατέψτε το κορν φλάουρ και το γάλα μέχρι να γίνει λείο και κόψτε το κοτόπουλο σε μερίδες.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, ζεστάνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά και μαγειρέψτε το κοτόπουλο μέχρι να μην είναι πλέον ροζ, 5-6 λεπτά ανά πλευρά. Αφαιρέστε από το τηγάνι.
Βήμα 3
Στο ίδιο τηγάνι, ζεστάνετε το βούτυρο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρετε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν. Ανακατέψτε το ζωμό κοτόπουλου, το αλάτι και το πιπέρι και αφήστε το να πάρει βράση.
Βήμα 4
Ανακατέψτε το μείγμα καλαμποκάλευρου και προσθέστε το στο τηγάνι. Επαναφέρετε σε βρασμό, μαγειρέψτε και ανακατεύετε μέχρι να πήξει, 1-2 λεπτά. Επιστρέψτε το κοτόπουλο στο τηγάνι για να ενσωματωθεί με τη σάλτσα.
Ποιά είναι η ύπουλη ασθένεια που πάσχει ο Πέτρος Φιλιππίδης; Στο φως για πρώτη φορά…
Τι είναι η σκοτεινή δύναμη που καταστρέφει τον Γαλαξία μας; Άφωνοι οι επιστήμονες με αυτό…
Ποιός είναι ο γνωστός Περιφερειάρχης που χτίζει πολυτελέστατη παραθαλάσσια βίλα στη Βουλιαγμένη; Ποιός Περιφερειάρχης χτίζει…
Γιατί τα παράθυρα σε αεροπλάνα και πλοία είναι στρογγυλά; Η απάντηση θα σας εκπλήξει και…
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε γνωστό μπαρ που ήταν γεμάτο κόσμο στο Παγκράτι και προκλήθηκε πανικός…
Καταγγελία για τελετές σοκ σε Τεκτονική Στοά με τη μαρτυρία να προκαλεί δέος και ανατριχίλα…