4 μισά στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα
2 κ. γλ. κορν φλάουρ
1/2 φλ. τσαγιού γάλα χωρίς λιπαρά
1 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ. σ. βούτυρο
300 γρ. φρέσκα μανιτάρια σε φέτες
1/2 μέτριο κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
1/4 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
1/2 κ. γλ. αλάτι
1/8 κ. γλ. πιπέρι
Βήμα 1
Ανακατέψτε το κορν φλάουρ και το γάλα μέχρι να γίνει λείο και κόψτε το κοτόπουλο σε μερίδες.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, ζεστάνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά και μαγειρέψτε το κοτόπουλο μέχρι να μην είναι πλέον ροζ, 5-6 λεπτά ανά πλευρά. Αφαιρέστε από το τηγάνι.
Βήμα 3
Στο ίδιο τηγάνι, ζεστάνετε το βούτυρο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρετε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν. Ανακατέψτε το ζωμό κοτόπουλου, το αλάτι και το πιπέρι και αφήστε το να πάρει βράση.
Βήμα 4
Ανακατέψτε το μείγμα καλαμποκάλευρου και προσθέστε το στο τηγάνι. Επαναφέρετε σε βρασμό, μαγειρέψτε και ανακατεύετε μέχρι να πήξει, 1-2 λεπτά. Επιστρέψτε το κοτόπουλο στο τηγάνι για να ενσωματωθεί με τη σάλτσα.
Ετοιμάζει μια «βόμβα μεγατόνων» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ποιός Λιθουανός μπασκετμπολίστας αφήνει το ΝΒΑ και έρχεται…
Πρώην παίκτης της ΑΕΚ, στο μπάσκετ, κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό 21χρονης κοπέλας σε σπίτι…
Σάλος στη Φολέγανδρο: Αλλοδαπός μπήκε σε κομμωτήριο και αυνανίστηκε σε δημόσια θέα, ενώ ξύριζε το…
Σοκ στο Hollywood: Πέθανε ξαφνικά, σε ηλικία 67 ετών, από καρδιακή προσβολή, ο διάσημος ηθοποιός…
Παντρεύτηκε γνωστή δημοσιογράφος και δεν το ήξερε κανείς... Οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν από τον…
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την αγορά του υπόλοιπου 37,5% των δικαιωμάτων του Γιώργου Βαγιαννίδη από την…