4 μισά στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα
2 κ. γλ. κορν φλάουρ
1/2 φλ. τσαγιού γάλα χωρίς λιπαρά
1 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ. σ. βούτυρο
300 γρ. φρέσκα μανιτάρια σε φέτες
1/2 μέτριο κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
1/4 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
1/2 κ. γλ. αλάτι
1/8 κ. γλ. πιπέρι
Βήμα 1
Ανακατέψτε το κορν φλάουρ και το γάλα μέχρι να γίνει λείο και κόψτε το κοτόπουλο σε μερίδες.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, ζεστάνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά και μαγειρέψτε το κοτόπουλο μέχρι να μην είναι πλέον ροζ, 5-6 λεπτά ανά πλευρά. Αφαιρέστε από το τηγάνι.
Βήμα 3
Στο ίδιο τηγάνι, ζεστάνετε το βούτυρο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρετε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν. Ανακατέψτε το ζωμό κοτόπουλου, το αλάτι και το πιπέρι και αφήστε το να πάρει βράση.
Βήμα 4
Ανακατέψτε το μείγμα καλαμποκάλευρου και προσθέστε το στο τηγάνι. Επαναφέρετε σε βρασμό, μαγειρέψτε και ανακατεύετε μέχρι να πήξει, 1-2 λεπτά. Επιστρέψτε το κοτόπουλο στο τηγάνι για να ενσωματωθεί με τη σάλτσα.
Η τράπεζα Eurobank ανακοινώνει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα προσλήψεων. Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενίσχυση του ανθρώπινου…
Ο Ακάθιστος Ύμνος, ένα από τα πιο σημαντικά κείμενα της χριστιανικής υμνολογίας, ακούστηκε για πρώτη…
Σύμφωνα με το ημερολόγιο των Ορθοδόξων Χριστιανών για το έτος 2025, τη Δευτέρα 31 Μαρτίου,…
Έτσι είναι σήμερα, στα 40 της, η Αθηνά Ωνάση... Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της «χρυσής…
Έχετε σκεφτεί ποτέ, πως γίνεται το γυναικείο στήθος να ασκεί τέτοια ακαταμάχητη επιρροή πάνω στους…
Σάλος με την Τζούλια Αλεξανδράτου: Η «ακατάλληλη» φωτογραφία που διέρρευσε από το μπαλκόνι της και…