Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Σκάνδαλο Νίκος Κοκλώνης: ‘Σεισμός’ στον Alpha! Τι γίνεται με το J2US;

Χορηγούμενο

‘Σεισμός’ στον Alpha με το σκάνδαλο που έσκασε για τον Νίκο Κοκλώνης! Τι γίνεται με το J2US και τις εκπομπές του γνωστού παραγωγού και παρουσιαστή;

Σαν ‘βόμβα’ έσκασε το σκάνδαλο και ο Νίκος Κοκλώνης βλέπει την περιουσία του να δεσμεύεται λόγω ελέγχου για ξέπλυμα χρήματος και εμπλοκής του σε απάτες. Κάτι, που για τον ίδιο έχει επιφέρει ένα ντόμινο εξελίξεων.

Σύμφωνα με το πόρισμα, επίσης, δεν κατέβαλλε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές και μετέφερε μαύρο χρήμα. Το οποίο, μάλιστα, ξέπλενε στην Ελλάδα, ενώ δεν κατέβαλλε τον ΦΠΑ που εισέπραττε. Ενώ ο ίδιος, λοιπόν, τα διέψευσε όλα το αμέσως επόμενο λεπτό. Και όπως ήταν αναμενόμενο, στον ALPHA, στον οποίο στεγάζεται και το Just the 2 of us, προκλήθηκε ‘σεισμός’.

Η μουσική διαγωνιστική εκπομπή Just the 2 of us, έκανε λαμπερή πρεμιέρα το προηγούμενο Σάββατο (18/2) και άφησε, όπως πάντα, τις καλύτερες εντυπώσεις. Πως να μην το κάνει άλλωστε, αφού τα ποσά που έχει «ρίξει» ο Κοκλώνης είναι πολλά. Τέλος πάντων…

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με το θέμα, οι ιθύνοντες του ALPHA τρέχουν και δεν φτάνουν! Και στο τραπέζι των αποφάσεων κάνουν δεύτερες σκέψεις για το επεισόδιο του ερχόμενου Σαββάτου. Είναι καλό να βγει στον αέρα ενώ «απασχολεί» το συγκεκριμένο θέμα την επικαιρότητα, ναι ή όχι; Κανείς δεν ξέρει ακόμη, ποιά είναι η σοφότερη απόφαση. Και τα πράγματα είναι ‘παγωμένα’.

Τελικά, όμως, αποφασίστηκε να προβληθούν κανονικά όλες οι παραγωγές του Κοκλώνη και αναλόγως, πάντα, των εξελίξεων…

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button