Υλικά
1 φλ. φρέσκο γάλα
1 κεσεδάκι (200 γραμ.) γιαούρτι με γεύση φρούτων
1½ φλ. παγωμένα ή κατεψυγμένα φρούτα (φράουλες, ροδάκινα)
Μπορείτε να πλύνετε εκ των προτέρων τα αγαπημένα σας φρούτα και να τα βάλετε στην κατάψυξη να παγώσουν (π.χ. φράουλες και ροδάκινα είναι ένας υπέροχος συνδυασμός). Αφήστε τα να παγώσουν στην κατάψυξη για 2 ώρες, εκτός αν χρησιμοποιήσετε από την αρχή κατεψυγμένα φρούτα. Χτυπήστε στο μπλέντερ το γιαούρτι με το γάλα μέχρι να γίνει κρεμώδες (μερικά δευτερόλεπτα). Προσθέστε τα παγωμένα φρούτα και ξαναχτυπήστε στο μπλέντερ για μερικά δευτερόλεπτα ακόμα. Μοιράστε αμέσως σε 2 ποτήρια και σερβίρετε.
Το Σάββατο 7 Ιουνίου 2025 είναι το δεύτερο και τελευταίο Ψυχοσάββατο της χρονιάς. Γνωστό και…
Χαμός με την Αφροδίτη Λατινοπούλου στην Εθνική Πινακοθήκη... Η καταγγελία, η αγωγή και οι χυδαίες…
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο 20.000 ευρώ... Οι ποινές για τους αθλητές…
Τέλος οι δωρεάν χειραποσκευές στις πτήσεις... Τα νέα δεδομένα και οι αλλαγές που έρχονται στα…
Ενώ οι επιλογές διαμονής στην Κρήτη είναι ατελείωτες –από ξενοδοχεία και Airbnb μέχρι βίλες και…
Σεξ και Ισλάμ: Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται; Οι κανόνες και οι αρχές για τον…