Υλικά
1 φλ. φρέσκο γάλα
1 κεσεδάκι (200 γραμ.) γιαούρτι με γεύση φρούτων
1½ φλ. παγωμένα ή κατεψυγμένα φρούτα (φράουλες, ροδάκινα)
Μπορείτε να πλύνετε εκ των προτέρων τα αγαπημένα σας φρούτα και να τα βάλετε στην κατάψυξη να παγώσουν (π.χ. φράουλες και ροδάκινα είναι ένας υπέροχος συνδυασμός). Αφήστε τα να παγώσουν στην κατάψυξη για 2 ώρες, εκτός αν χρησιμοποιήσετε από την αρχή κατεψυγμένα φρούτα. Χτυπήστε στο μπλέντερ το γιαούρτι με το γάλα μέχρι να γίνει κρεμώδες (μερικά δευτερόλεπτα). Προσθέστε τα παγωμένα φρούτα και ξαναχτυπήστε στο μπλέντερ για μερικά δευτερόλεπτα ακόμα. Μοιράστε αμέσως σε 2 ποτήρια και σερβίρετε.
Ποιός είναι ο πρώην παίκτης ριάλιτι που ξυλοκόπησε ασφαλιστή στο Αίγιο; Το κίνητρο και η…
Ο φούρνος μικροκυμάτων αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πιο καθοριστικές συσκευές σε κάθε σύγχρονο νοικοκυριό.…
Η υπόθεση της «αφέντρας Μαρίας Στάμη» και του άνδρα που φέρεται να κρατούσε σε κατάσταση…
Τι κρύβεται πίσω από την «αμνησία ονομάτων»; Η ψυχολογία εξηγεί γιατί ο εγκέφαλος ξεχνά τα…
Στις 14 Δεκεμβρίου, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη σημαντικών Αγίων, ενώ παράλληλα, η ημέρα…
Την ώρα που η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων από τους αγρότες,…