ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Μητέρα οδηγούσε με ανοικτό πορτμπαγκάζ, στο οποίο είχε βάλει και τον γιο της(βίντεο)

Μια μητέρα από τη Τζόρτζια των ΗΠΑ αντιμετωπίζει κατηγορίες για απερίσκεπτη οδήγηση. Aφού οδηγούσε έχοντας βάλει τον γιο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της το οποίο είχε αφήσει ανοιχτό.

Το βίντεο του αυτοκινήτου με το ανοιχτό πορτμπαγκάζ έγινε viral στο διαδίκτυο. Kαι η αστυνομία εντόπισε τη γυναίκα στο σπίτι της. Οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν. Aλλά η γυναίκα ήδη βγει από τη φυλακή και περιμένει την ημερομηνία της δίκης της.

Με τη βοήθεια ενός συστήματος καμερών που ονομάζεται Flock, η αστυνομία βρήκε το όχημα και πρόσθετες εικόνες που το έδειχναν να οδηγεί με το παιδί στο πορτμπαγκάζ. Χρησιμοποίησαν τα δεδομένα των πινακίδων κυκλοφορίας για να ταυτοποιήσουν την ιδιοκτήτρια και τη συνέλαβαν στις 27 Φεβρουαρίου. Οι αρχές διαπίστωσαν ότι το αντικείμενο στο πορτμπαγκάζ με το παιδί ήταν μια κούνια. Σύμφωνα με τις αναφορές, το 12χρονο παιδί βρισκόταν εκεί για να εξασφαλίσει ότι τα πράγματα από το πορτπαγκάζ δεν θα πέσουν στον δρόμο.

Δείτε το βίντεο:

Η επιμέλεια του αγοριού έχει ανατεθεί σε μέλος της οικογένειας της μητέρας. Σε περίπτωση που κριθεί ένοχη η ποινή είναι από 12 μήνες μέχρι και 20 χρόνια και πρόστιμο 1.000 δολαρίων.

Back to top button