Όταν η σοκολάτα συναντά τα φουντούκια, το γευστικό αποτέλεσμα είναι απλά ακαταμάχητο! Αυτή η σοκολατένια τερίνα είναι ιδανική για όσους αγαπούν τους πλούσιους συνδυασμούς και θέλουν ένα εντυπωσιακό γλυκό με ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας.
| Για τη βάση | Για την κρέμα |
| 8 μπισκότα ολικής άλεσης (τύπου digestive) | 570 ml κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά) |
| 100 γρ. φουντούκια καβουρδισμένα, ψιλοκομμένα | 3 κουτ. σούπας γλυκόζη |
| 1 κουτ. σούπας βούτυρο λιωμένο (+ λίγο επιπλέον) | 6 κουτ. σούπας λικέρ φουντούκι |
| 250 γρ. κουβερτούρα μαύρη (σε κομματάκια) | |
| 300 γρ. κουβερτούρα γάλακτος (σε κομματάκια) | |
| *Λίγη επιπλέον κρέμα γάλακτος για το σερβίρισμα |
Το Σερβίρισμα
Η Εκκλησία μας τιμά σήμερα, 12 Δεκεμβρίου, τη μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος, Επισκόπου Τριμυθούντος της…
Βαθιά απογοήτευση εξέφρασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την…
Τα στοιχεία που προκύπτουν από την ανάλυση του meteo.gr, η οποία βασίζεται σε 400 πιθανά…
Η ΑΕΚ ισοπέδωσε με ανατροπή εκτός έδρας τη Σάμσουνσπορ και βλέπει πρόκριση στους 16 του…
Απευθυνόμενη στα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι πληροφορήθηκε για τις απειλές…
Δείτε το βίντεο από το σοκαριστικό περιστατικό στην Αττική Οδό, όπου οδηγός μηχανής παρέσυρε αστυνομικό…