Η πιο γλυκιά απόλαυση έχει όνομα και λέγεται Lila Pause. Ο συνδυασμός της φράουλας και της σοκολάτας, ήταν πάντα άπαιχτος και σήμερα ο Δημήτρης Μιχαηλίδης μας δείχνει πως με μόλις 3 υλικά μπορείς να φτιάξεις μόνος σου αυτές τις σοκολάτες, στις υπογλυκαιμίες σου.
Συνταγή για σπιτικές σοκολάτες με την διαχρονική γεύση Lila Pause με μόλις 3 υλικά από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη
Υλικά:
100 γρ. δημητριακά σοκολατένια puffs
360 γρ. κρέμα φουντουκιού με άρωμα φράουλα
400 γρ. σοκολάτα γάλακτος, λιωμένη
Οδηγίες:
Λιώνουμε την κρέμα φουντουκιού στον φούρνο μικροκυμάτων και την ανακατεύουμε καλά με τα δημητριακά.
Στρώνουμε ένα μικρό ταψί (περίπου 20×15 εκ.) με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα μέσα.
Τοποθετούμε το ταψί στην κατάψυξη μέχρι το μείγμα να γίνει εντελώς στέρεο.
Κόβουμε το παγωμένο μείγμα σε 14 λωρίδες ή τετράγωνα.
Βουτάμε κάθε κομμάτι στη λιωμένη σοκολάτα γάλακτος, φροντίζοντας να καλυφθεί όλη η επιφάνεια.
Αφήνουμε τα κομμάτια σε μια επιφάνεια με λαδόκολλα μέχρι η σοκολάτα να στερεοποιηθεί.
Για επιπλέον γεύση και εμφάνιση, μπορούμε να διακοσμήσουμε με λίγη επιπλέον κρέμα φουντουκιού.
Χορηγούμενο