Η πιο γλυκιά απόλαυση έχει όνομα και λέγεται Lila Pause. Ο συνδυασμός της φράουλας και της σοκολάτας, ήταν πάντα άπαιχτος και σήμερα ο Δημήτρης Μιχαηλίδης μας δείχνει πως με μόλις 3 υλικά μπορείς να φτιάξεις μόνος σου αυτές τις σοκολάτες, στις υπογλυκαιμίες σου.
Συνταγή για σπιτικές σοκολάτες με την διαχρονική γεύση Lila Pause με μόλις 3 υλικά από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη
100 γρ. δημητριακά σοκολατένια puffs
360 γρ. κρέμα φουντουκιού με άρωμα φράουλα
400 γρ. σοκολάτα γάλακτος, λιωμένη
Λιώνουμε την κρέμα φουντουκιού στον φούρνο μικροκυμάτων και την ανακατεύουμε καλά με τα δημητριακά.
Στρώνουμε ένα μικρό ταψί (περίπου 20×15 εκ.) με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα μέσα.
Τοποθετούμε το ταψί στην κατάψυξη μέχρι το μείγμα να γίνει εντελώς στέρεο.
Κόβουμε το παγωμένο μείγμα σε 14 λωρίδες ή τετράγωνα.
Βουτάμε κάθε κομμάτι στη λιωμένη σοκολάτα γάλακτος, φροντίζοντας να καλυφθεί όλη η επιφάνεια.
Αφήνουμε τα κομμάτια σε μια επιφάνεια με λαδόκολλα μέχρι η σοκολάτα να στερεοποιηθεί.
Για επιπλέον γεύση και εμφάνιση, μπορούμε να διακοσμήσουμε με λίγη επιπλέον κρέμα φουντουκιού.
Ποιός είναι ο πρώην παίκτης ριάλιτι που ξυλοκόπησε ασφαλιστή στο Αίγιο; Το κίνητρο και η…
Ο φούρνος μικροκυμάτων αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πιο καθοριστικές συσκευές σε κάθε σύγχρονο νοικοκυριό.…
Η υπόθεση της «αφέντρας Μαρίας Στάμη» και του άνδρα που φέρεται να κρατούσε σε κατάσταση…
Τι κρύβεται πίσω από την «αμνησία ονομάτων»; Η ψυχολογία εξηγεί γιατί ο εγκέφαλος ξεχνά τα…
Στις 14 Δεκεμβρίου, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη σημαντικών Αγίων, ενώ παράλληλα, η ημέρα…
Την ώρα που η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων από τους αγρότες,…