Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όλα στη φόρα η Δήμητρα Παπαδήμα: Ο «γεροξούρας» που έβαλε στο ‘μάτι’ το παιδί της και τα ερωτικά της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου

Χορηγούμενο

Όλα στη φόρα η Δήμητρα Παπαδήμα! Οι αποκαλύψεις και η εξομολόγηση για την ερωτική και την επαγγελματική της ζωή

Για τον έρωτα της ζωής της Γιάννη Μποσταντζόγλου, την κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και καλλιτεχνών αλλά και για έναν άνθρωπο της τηλεόρασης που «σιχαίνεται» μίλησε η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα.

Ο γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών, στη σχέση της με τον ηθοποιό Γιάννη Μποσταντζόγλου, τις προτάσεις γάμου, αλλά και για έναν άνθρωπο που -όπως τόνισε- «σιχαίνεται», καθώς «κόβει δουλειές» από την κόρη της, αλλά και για το «παρών» και τις παραστάσεις που ετοιμάζει.

«Κάποιο λάκκο έχει η φάβα με όλο αυτό που συνέβη με τα πτυχία των ηθοποιών» σχολίασε η Δήμητρα Παπαδήμα αναφορικά με τις κινητοποιήσεις των συναδέλφων της, ενώ ανέφερε πως δυσκολεύεται να καταλάβει τι γίνεται σε αυτή την υπόθεση.

Στο πρόσωπο του Γιάννη δεν είδα τον πατέρα αλλά τον γιο που δεν είχα ποτέ

Για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, η Δήμητρα Παπαδήμα είπε πως «δεν είδα ποτέ στο πρόσωπο του Γιάννη τον πατέρα, αλλά τον γιο που δεν είχα. Αν έβλεπα στο πρόσωπο του Γιάννη τον πατέρα θα βαριόμουν. Στο πρώτο ραντεβού άργησε και μου είπε ”με πήρε ο ύπνος”. Και τώρα με ζηλεύει ο Γιάννης. Βγαίνω μόνο για τη δουλειά. Τον παίζω λιγάκι».

«Η σχέση μας πέρασε σοβαρή κρίση για τρία χρόνια. Έφυγε από το σπίτι. Πάντα είχαμε πολύ έντονο το ερωτικό με τον Γιάννη. Τώρα μεγαλώσαμε. Καλά που δεν παντρευτήκαμε. Μου έκανε πάλι πρόταση γάμου και του είπα ”Τι λες ρε; Να χρωστάω μετά;”. Δεν μένουμε πια σε διαφορετικά σπίτια, αλλά κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια και μιλάμε στο τηλέφωνο», είπε η ηθοποιός για τον σύντροφό της.

«Τον σιχαίνομαι!» – Ο γεροξούρας που έβαλε στο ‘μάτι’ το παιδί της

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για το αν υπάρχει άνθρωπος στην τηλεόραση που να έχει ορκιστεί να μη συνεργαστεί μαζί του, η ηθοποιός απάντησε πως «υπάρχει άνθρωπος στην τηλεόραση που νομίζω έχει ορκιστεί αυτός να μην ξανασυνεργαστεί μαζί μου και με το παιδί μου. Τον σιχαίνομαι. Είναι ένας γεροξούρας που κόβει δουλειές απ’ το παιδί μου. Δεν με άφησαν ο Γιάννης και το παιδί να επέμβω».

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button