Το δικό σου burger… Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!
1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
αλάτι
πιπέρι
1 1/2 κ.τ.γ. γλυκιά πάπρικα
1 1/2 κ.τ.γ. σκόνη σκόρδου
4 φέτες τυρί που λιώνει
4 ψωμάκια για burger
4 μαρουλόφυλλα
8 φέτες μπέικον
4 φέτες ντομάτας
4 αβγά
Σε ένα μπολ βάλτε τον κιμά και τα μπαχαρικά. Ζυμώστε καλά.
Χωρίστε τον κιμά στα 4 και πλάστε 4 μπιφτέκια.
Πατήστε τα καλά για να γίνουν λεπτά. Να θυμάστε ότι καθώς ψήνονται θα «μαζέψουν».
Κάψτε καλά το αντικολλητικό τηγάνι.
Βάλτε τα μπιφτέκια και ψήστε τα δυο λεπτά από τη μια πλευρά και δυο λεπτά από την άλλη.
Βάλτε μια φέτα τυρί επάνω από το κάθε μπιφτέκι και σκεπάστε με το καπάκι μέχρι να λιώσει το τυρί.
(στο ίδιο τηγάνι μπορείτε να ψήσετε το μπέικον αν βάλετε μπέικον)
Πάρτε τα ψωμάκια σας. Αν θέλετε μπορείτε να τα ψήσετε.
Βάλτε το μπιφτέκι, μαρούλι, ντομάτα, μπέικον, αυγό ή ό,τι άλλο υλικό θέλετε.
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή για τη φρικώδη υπόθεση της…
Ανείπωτη τραγωδία ή άγριο θρίλερ στην Ξάνθη; Νεκροί οι δύο 16χρονοι που αγνοούνταν από εχθές…
Ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Πρέσιους Ατσίουα. Ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος από…
Την Τρίτη 8 Ιουλίου 2025, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου Προκοπίου του…
Λίγες ώρες μετά την ξαφνική αποπομπή του από υπουργός Μεταφορών, ο Ρομάν Σταροβόιτ βρέθηκε νεκρός,…
Η Τραμπζονσπόρ φαίνεται να απομακρύνεται από την απόκτηση του Σλοβένου χαφ του Παναθηναϊκού, Άνταμ Τσέριν.…