Το δικό σου burger… Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!
1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
αλάτι
πιπέρι
1 1/2 κ.τ.γ. γλυκιά πάπρικα
1 1/2 κ.τ.γ. σκόνη σκόρδου
4 φέτες τυρί που λιώνει
4 ψωμάκια για burger
4 μαρουλόφυλλα
8 φέτες μπέικον
4 φέτες ντομάτας
4 αβγά
Σε ένα μπολ βάλτε τον κιμά και τα μπαχαρικά. Ζυμώστε καλά.
Χωρίστε τον κιμά στα 4 και πλάστε 4 μπιφτέκια.
Πατήστε τα καλά για να γίνουν λεπτά. Να θυμάστε ότι καθώς ψήνονται θα «μαζέψουν».
Κάψτε καλά το αντικολλητικό τηγάνι.
Βάλτε τα μπιφτέκια και ψήστε τα δυο λεπτά από τη μια πλευρά και δυο λεπτά από την άλλη.
Βάλτε μια φέτα τυρί επάνω από το κάθε μπιφτέκι και σκεπάστε με το καπάκι μέχρι να λιώσει το τυρί.
(στο ίδιο τηγάνι μπορείτε να ψήσετε το μπέικον αν βάλετε μπέικον)
Πάρτε τα ψωμάκια σας. Αν θέλετε μπορείτε να τα ψήσετε.
Βάλτε το μπιφτέκι, μαρούλι, ντομάτα, μπέικον, αυγό ή ό,τι άλλο υλικό θέλετε.
Εκτίμηση σοκ για το Bitcoin Που θα φτάσει η τιμή του στο 2025; Οι Προβλέψεις…
Άγιο Όρος Στο φως το θαυματουργό μυστικό των μοναχών για να προστατεύονται από τον καρκίνο…
Επιστήμονες βρήκαν που κρύβονται οι εξωγήινοι! Η απάντηση που θα σας αφήσει άφωνους και το…
Αστυνομικός που ήταν και παντρεμένος ερχόταν σε συνουσία με πτώματα ακόμη και μικρών παιδιών Αστυνομικός…
Με ποιόν είναι παντρεμένη η Ειρήνη Μουρτζούκου; Η απάτη και η μπίζνα με τους εικονικούς…
Το άγνωστο Μνημείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου που είναι κρυμμένο και προκαλεί δέος σε όλον τον…