Χορηγούμενο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα μας τρελάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης; «Το ποσοστό παραβατικότητας των σούπερ μάρκετ είναι κάτω από 6%»(!)

Την ίδια ώρα, Ελληνικά προϊόντα πωλούνται στην Ελλάδα πολύ πιο ακριβά απ' ό,τι στο εξωτερικό!

Χορηγούμενο

Με την αισχροκέρδεια και την ακρίβεια να σαρώνουν και να ‘στραγγαλίζουν’ την Ελληνική οικογένεια ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπαθεί να μας πείσει, πως… «το ποσοστό παραβατικότητας των σούπερ μάρκετ είναι κάτω από 6%»! Τότε, ο Υπουργός Ανάπτυξης, πως εξηγεί το γεγονός να πωλούνται πολλά Ελληνικά προϊόντα, στα σούπερ μάρκετ όλης της χώρας, πολύ ακριβότερα απ’ ό,τι στα σούπερ μάρκετ του εξωτερικού; Και μάλιστα σε Λονδίνο και Παρίσι, όπου οι τιμές, εκεί, διαχρονικά, ήταν πάντοτε πιο ‘τσιμπημένες; Εμείς, δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε τον Υπουργό μας, αλλά τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και είναι αμείλικτα!…

Τι υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Πιο συγκεκριμένα, τι μας είπε ο Άδωνς Γεωργιάδης; «Στους 100 ελέγχους που κάνουμε για αισχροκέρδεια στα σούπερ μάρκετ το ποσοστό παραβατικότητας είναι κάτω από 6%»(!).

Αναφερόμενος στα καύσιμα ο υπουργός σημείωσε, μεταξύ άλλων ότι «οριζόντια μείωση των φόρων στα καύσιμα δεν εξετάζει η κυβέρνηση σε αυτή τη φάση. Η οριζόντια μείωση του φόρου στα καύσιμα θα είχε δύο μεγάλα προβλήματα: το πρώτο θα είχε πολύ μεγάλη δημοσιονομική επίπτωση, καθώς δεν βάλαμε εμείς τους υψηλούς φόρους, τους παραλάβαμε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και ιδιαίτερα από την περίοδο Τσίπρα» και προσέθεσε ότι «δεν υπάρχει αισχροκέρδεια στα καύσιμα. Βάζω τα περισσότερα πρόστιμα. Χθες έβαλα σε 4 πρατήρια […] Είναι όμως μικροπαραβάσεις στην πραγματικότητα».

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και ο βουλευτής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης. Ο οποίος τόνισε ότι οι οριζόντιες παροχές δεν βοηθούν πραγματικά ώστε να υπάρξει παραγωγική επένδυση των πόρων που δίνονται.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button