ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Θρίλερ δίχως τέλος με τον Μάριο Παπαγεωργίου: Πού ανήκει το κρανίο που βρήκε η Νικολούλη;

Τα σοκαριστικά ευρήματα στα Δερβενοχώρια

Κοντά στο να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση του θανάτου του Μάριου Παπαγεωργίου, 11 χρόνια μετά, καθώς φαίνεται πως υπάρχει νέα πληροφορία για το πού μπορεί να βρίσκονται τα οστά του.

Αν αυτή τη φορά είναι αλήθεια αυτή η πληροφορία, γιατί και στο παρελθόν έχουν υπάρξει ανάλογα στίγματα που γέννησαν ελπίδες για το… τέλος της ιστορίας, τότε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου θα μπορέσει επιτέλους να κηδέψει τη σορό του.

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και η έρευνα που πραγματοποίησε στα Δερβενοχώρια εντόπισαν οστά και ένα κρανίο που έφερε τραύμα από πυροβολισμό. Ακριβώς στο σημείο που είχε υποδείξει κρατούμενος στις φυλακές στην περασμένη εκπομπή.

Ευχή της οικογένειας του είναι τα οστά να ανήκουν στον Μάριο, ώστε να ταφεί. Απάντησεις θα δώσει η εξέταση DNA που θα πραγματοποιηθεί.

Ας δούμε πώς φτάσαμε – ίσως – κοντά στη λύση του μυστηρίου.

Το μακάβριο εύρημα για τον Μάριο Παπαγεωργίου

Η Αγγελική Νικολούλη έλαβε, την Παρασκευή (24/02), μια πληροφορία για το πού ενδέχεται να βρίσκονται τα οστά του Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία συγκλόνισε, μάλιστα, ακόμα και την ίδια.

Συγκεκριμένα, κρατούμενος σε φυλακές υποστήριξε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» του MEGA πως γνωρίζει το σημείο που άφησαν το άψυχο σώμα του Μάριου Παπαγεωργίου. Και το υπέδειξε, μάλιστα, προκειμένου «να ηρεμήσει η μητέρα του μετά από τόσα χρόνια», όπως είπε.

Ο κρατούμενος ανέφερε: «Έχω μια πληροφορία… Είναι για τον Μάριο. Για το πού είναι, κατάλαβες τώρα. Δεν μπορώ να σου πω τώρα από εδώ που είμαι. Είναι, όμως, 101% σίγουρο αυτό που σου λέω. Για το κρανίο σου μιλάω, έτσι; Υπάρχει και το σώμα στα πενήντα με εκατό μέτρα παραπάνω από εκεί».

Μάλιστα, ο κρατούμενος, έδωσε το ακριβές στίγμα που βρίσκονται τα οστά. Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Σου είπα πώς θα στρίψετε και πού θα πάτε. Είναι και μια εκκλησία εκεί. Στο γεφύρι, εκεί στις πέτρες είναι από πάνω. Το κρανίο είναι εκεί σίγουρα, να ξέρεις. Είμαι 99,999% ότι είναι εκεί αυτό που σου λέω. Για να ησυχάσει και αυτή η μάνα. Φίλε, σου είπα ποιος είμαι. Και όταν λέω κάτι να ξέρεις ότι ισχύει».

Τα σοκαριστικά ευρήματα στα Δερβενοχώρια

Συνεργείο της εκπομπής «Φως στο τούνελ» του MEGA κατευθύνθηκε στο χωριό που οδήγησε η πληροφορία. Κοντά στην Μαγούλα και πριν από τα Δερβενοχώρια. Τα ευρήματα είναι σοκαριστικά και ούτε οι έμπειροι συνεργάτες της εκπομπής δε μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

«Βλέπω κόκαλα;», αναρωτιόταν ο ρεπόρτερ της εκπομπής με τον σκηνοθέτη να τον επιβεβαιώνει. Μετά από ώρες ερευνών, εντόπισαν την τρύπα, που υπέδειξε ο κρατούμενος. Και όπου σύμφωνα με τον ίδιο, εκεί ήταν το κρανίο του Μάριου. «Το κρανίο φαίνεται να έχει σημάδι από σφαίρα. Πωωω…», αναφώνησε σοκαρισμένος ο δημοσιογράφος. Άμεσα ενημερώθηκαν οι Αρχές και στο σημείο έφτασαν άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής. Οι οποίοι περισυνέλεξαν τα ευρήματα και συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή. Τώρα, θα ακολουθήσει εξέταση DNA που θα δείξει αν το κρανίο είναι πράγματι του Μάριου Παπαγεωργίου, αφού θα εξεταστεί από ανθρωπολόγο ή ανήκει σε κάποιον άλλο αγνοούμενο, που πιθανότατα έπεσε θύμα δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι το νήμα των εξελίξεων στη συγκεκριμένη υπόθεση είχε ξετυλίξει η Αγγελική Νικολούλη, όταν μετά από πρωτοβουλία της εξετάστηκε το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του νεαρού άνδρα, με το οποίο εξαφανίστηκε. Τα ίχνη αίματος που βρήκε με τη βοήθεια του γενετιστή κ. Φιτσιάλου, δεν άφηναν αμφιβολία πως ο Μάριος είχε απαχθεί και μάλιστα δολοφονηθεί άγρια. Ο «εγκέφαλος» της ομάδας που τον απήγαγαν και εξαφάνισαν, καταδικάστηκε, αλλά δεν αποκάλυψε ποτέ τι του συνέβη και πού βρίσκεται το πτώμα του.

Back to top button