Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο: Κινηματογραφική καταδίωξη ανηλίκων με κλεμμένο αυτοκίνητο!

Χορηγούμενο

Ένα άγριο θρίλερ εκτυλίχθηκε μέσα στη νύχτα της Δευτέρας στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου με αστυνομικούς και ανήλικους οι οποίοι είχαν κλέψει αυτοκίνητο -όπως αποδείχτηκε αργότερα- από την περιοχή της Βάρκιζας την Κυριακή το βράδυ και όταν οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για να κάνουν έλεγχο ρουτίνας ξεκίνησε η κινηματογραφική καταδίωξη.

Το χρονικό του Θρίλερ
Όλα ξεκίνησαν στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Αγίου Αλεξάνδρου, όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν τον οδηγό, προκειμένου να κάνουν έναν έλεγχο ρουτίνας. Ο ανήλικος οδηγός όχι μόνο δε σταμάτησε, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να το σκάσει, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ξεκινούν αμέσως την καταδίωξη στους δρόμους του Παλαιού Φαλήρου καλώντας ενισχύσεις από την Άμεση Δράση.

Πανικόβλητος  ο 16χρονος οδηγός όταν μπήκε στο ρέμα της Πικροδάφνης και λόγω της σύγχυσης και της μεγάλης ταχύτητας που είχε αναπτύξει στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούστηκε στις προστατευτικές μπάρες, όπου και ακινητοποιήθηκε. Οδηγός και συνοδηγός προσπάθησαν να διαφύγουν πεζή από το σημείο και έτρεξαν να χαθούν σε στενά της περιοχής, ωστόσο, λίγο αργότερα, ο οδηγός του αυτοκίνητου συνελήφθη από τους αστυνομικούς στις οδούς Μωραΐτη και Εθνάρχου Μακαρίου, στο Παλαιό Φάληρο και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Κατόπιν της σχετικής ανάκρισης αποκαλύφτηκε ότι ο δράστης ήταν μόλις 16 ετών, ενώ το αυτοκίνητο το είχαν κλέψει την Κυριακής (20/11) το βράδυ από την Βάρκιζα. Στην κατοχή του 16χρονου βρέθηκε, επίσης και ένα αντικείμενο που είχε αρπάξει από το κλεμμένο αυτοκίνητο, κατά τη διαφυγή του, το οποίο και αναγνώρισε η άτυχη ιδιοκτήτρια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο συνοδηγός είναι και αυτός ανήλικος με την Αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσει και να ακολουθήσουν οι σχετικές διαδικασίες. Σε βάρος του 16χρονου δράστη και οδηγού του κλεμμένου αυτοκινήτου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και κατηγορείται για «κλοπή», «απείθεια» και παράβαση του Ν. «Περί Αποδεικτικής Ισχύος των Ταυτοτήτων» καθώς δεν είχε δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, ούτε άδεια οδήγησης, όπως είναι λογικό.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button