ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Βόμβα’ από τον Νίκο Μάνεση: Ποιός πολιτικός απαίτησε να τον απολύσουν;

Τέλος η τηλεόραση για τον γνωστό δημοσιογράφο;

Ο Νίκος Μάνεσης ξέσπασε και προχώρησε σε μία αποκάλυψη πραγματική ‘βόμβα’ δηλώνοντας σε συνέντευξη που είχε δώσει κατά το παρελθόν στη «Νέα Σελίδα» όπου μεταξύ άλλων δήλωσε πώς πολιτικός απαίτησε να απολυθεί από το κανάλι του Alpha!

Ποιούς ενόχλησε ο γνωστός δημοσιογράφος και γιατί τον έβαλαν ‘στόχο’; Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα τα κυριότερα σημεία της συνέντευξής του.

Ερ.: Έχεις ενοχλήσει κάποιους πολιτικούς;

Ν.Μ.: Κάποιοι πολιτικοί έχουν ζητήσει την κεφαλή μου επί πίνακι. Μάλιστα, πρόσφατα ένας δικομανής πολιτικός ζήτησε να απολυθώ, διαφορετικά απειλούσε να κάνει σειρά αγωγών για να με τελειώσει. Τελικά, ούτε αγωγή έκανε ούτε με τέλειωσε. Αλλά και όταν παρουσίαζα το «60 λεπτά Ελλάδα» και κάποιοι δήμαρχοι ήθελαν την κεφαλή μου επί πίνακι, επειδή δεν πειθαρχούσα στο σενάριο που είχαν ετοιμάσει.

Μου έλεγαν «θα δείξεις τα έργα που έχω κάνει για να επανεκλεγώ» και αρνιόμουν να το κάνω. Αυτά τα πέντε χρόνια, λοιπόν, δέχτηκα πολλές πιέσεις από τους τοπικούς παράγοντες που ήθελαν να με χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν το image τους. Αυτό που τους απαντούσα ήταν ότι υπάρχουν πολύ καλές εταιρείες διαχείρισης της εικόνας και δημοσίων σχέσεων και ότι θα μπορούσαν να απευθυνθούν εκεί αν ήθελαν.

Τέλος η τηλεόραση για τον γνωστό δημοσιογράφο;

Σε προηγούμενη εκπομπή του και συγκεκριμένα το Σάββατο (1/10), ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης προχώρησε μία δήλωση, που -ομολογουμένως- σόκαρε και ξάφνιασε τους περισσότερους με τους τηλεθεατές να μένουν ‘κάγκελο’. Αφού προβλήθηκε κάποιο βίντεο απευθύνθηκε σε έναν συνεργάτη του και μίλησε για κάτι που δεν περίμενε κανένας, προχωρώντας σε μία αποκάλυψη για το τηλεοπτικό του μέλλον, που προκάλεσε σοκ.

Η αποκάλυψη – ‘βόμβα’

«Για να μην πούμε κι άλλα. Λίγα είπαμε; Το βλέπω λίγο σικέ κι όταν βλέπω σικέ εγώ τρελαίνομαι. Διανύω και την την τελευταία μου διετία, τα τελευταία μου χρόνια, εδώ στον Alpha. Γεια σας. Φιλιά. Σοκαρίστηκες; Παίρνω σύνταξη…», δήλωσε και έμειναν όλοι ‘παγωτό’. Στη συνέχεια, ούτε ο Νίκος Μάνεσης, ούτε ο συνεργάτης του έδωσαν συνέχεια στο θέμα και με τον τελευταίο να αρκείτε στο να πει απλά,, πως το απεύχεται και πως δεν θα ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Back to top button