Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στον Βόλο: Μαθητής Δημοτικού απειλούσε να αυτοκτονήσει και ο πατέρας του έλεγε «μη με ενοχλείτε, έχω δουλειά!»

Χορηγούμενο

Ένα πρωτοφανές θρίλερ εκτυλίχθηκε προχθές σε Δημοτικό σχολείο του Βόλου, όταν ένας μαθητής βρέθηκε σε κατάσταση κρίσης. Άρχισε να βάζει τα χέρια του στις πρίζες, να πετάει θρανία, να σπάει ό,τι έβρισκε μπροστά του, ενώ απειλούσε να πηδήξει στο κενό.

Στο σχολείο επικράτησε πανικός. Ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά δεν ήταν η πρώτη φορά που το παιδί είχε ακραίο ξέσπασμα. Οι δάσκαλοι «σήκωσαν τα χέρια ψηλά» και κάλεσαν την αστυνομία γιατί το παιδί το έσκασε από το σχολείο, για να γυρίσει σπίτι του. Ενώ, νωρίτερα στάθηκε αδύνατο να το συνεφέρουν.

Η αδιανόητη αντίδραση του πατέρα του

Η κρίση του παιδιού δεν ήταν μόνο το περιστατικό που προκάλεσε αναστάτωση στο σχολείο. Η συμπεριφορά του πατέρα που κλήθηκε να ηρεμήσει το παιδί, χαρακτηρίστηκε από το εκπαιδευτικό προσωπικό αδιανόητη.

«Ωραία, τα είπαμε, έχουμε τίποτα άλλο να δούμε γιατί έχω και δουλειά!», φέρεται να απάντησε, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Μετά την γνωστοποίηση ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που παιδί είχε κρίση, δόθηκε εντολή από την Εισαγγελία για ακούσια νοσηλεία του στο Νοσοκομείο. Ώστε να εξεταστεί από παιδοψυχίατρο. Προχθές το βράδυ έγινε η πρώτη γνωμάτευση και χθες το μεσημέρι η δεύτερη. Κρίθηκε ότι παιδί χρειάζεται υποστήριξη, εξειδικευμένη βοήθεια και παρακολούθηση αλλά δεν χρήζει νοσηλείας.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button