Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει διασωληνωμένος στην Εντατική – Τα νεότερα για την υγεία του

Χορηγούμενο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει διασωληνωμένος στην Εντατική – Τα νεότερα για την κατάστασή του και την υγεία του.

Η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγέλη, μίλησε για την κατάσταση τη υγείας του παρουσιαστή.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, νοσηλεύεται από την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στην εντατική όπως αποκάλυψε η σύντροφός του το πρωί του Σαββάτου στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Όπως είπε η ίδια η κατάστασή του είναι πλέον σταθερή και οι γιατροί αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Οι γιατροί βρήκαν το μικρόβιο που ταλαιπωρεί

Συγκεκριμένα, η Έλενα Μαστραγγελή αποκάλυψε πως οι γιατροί βρήκαν το μικρόβιο που ταλαιπωρεί τον Ανδρέα Μικρούτσικο και πλέον αυτό που περιμένουν είναι να ανταποκριθεί ο οργανισμός του στην αντιβίωση.

«Ειναι σε σταθερή κατάσταση. Είχε ένα μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα. Τώρα περιμένουμε να ανταποκριθεί στην αντιβίωση, γιατί βρέθηκε το μικρόβιο χθες. Σταθερός είναι. Είχε ξεκινήσει από την Κυριακή ένας πυρετός, αλλά δεν ήταν σοβαρά. Την Πέμπτη το πρωί επιδεινώθηκε πολύ η αναπνοή του και πήγαμε στο νοσοκομείο. Τώρα είναι στην Εντατική. Δεν έχω επαφή μαζί του, μιλάω μόνο με τους γιατρούς. Ειναι καθησυχαστικοί οι γιατροί, αφού βρέθηκε το μικρόβιο. Πιστεύουν ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί», τόνισε η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button