Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Τι κρύβεται πίσω από τις ελλείψεις στα φάρμακα; Το όργιο αισχροκέρδειας και το ‘σκοτεινό’ παιχνίδι

Ποιοί θησαυρίζουν σε βάρος μας;

Χορηγούμενο

Την ώρα, που η Κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα συγκρούονται άγρια για τα ερωτικά βίτσια του Αλέξη Γεωργούλη, τα συστημικά ΜΜΕ, αλλά και το σύνολο του πολιτικού συστήματος, έχουν βαρέσει σιωπητήριο για τα πραγματικά προβλήματα, που κάνουν την καθημερινότητα των πολιτών ασφυκτική.

Ένα από αυτά, που πλήττει άμεσα τη δημόσια υγεία, είναι η παντελής έλλειψη βασικών φαρμάκων, που παρατηρείται στη συντριπτική πλειοψηφία των φαρμακείων της χώρας, με πρώτα και κύρια τα φαρμακεία του Λεκανοπεδίου Αττικής, των μεγάλων αστικών Κέντρων και των αστικών και ημιαστικών περιοχών της Περιφέρειας.

Οι σημαντικές ελλείψεις

Στα άδεια ράφια των φαρμακείων είναι πολύ δύσκολο, έως και αδύνατον, να βρει κανείς όλα τα απαραίτητα φάρμακα και κυρίως τις ινσουλίνες, που χρειάζονται οι διαβητικοί. Λείπουν επίσης τα περισσότερα εισπνεόμενα φάρμακα, που είναι απολύτως απαραίτητα από τους ασθενείς, που πάσχουν από ασθένειες των πνευμόνων, καθώς και άλλα κορτιζονούχα φάρμακα, που ανταποκρίνονται σε ευρύτατο φάσμα ασθενειών και παθήσεων.

Ακόμη, δεν υπάρχουν στα φαρμακεία πολύ γνωστά αντιβιοτικά, ευρύτατου φάσματος θεραπείας, όπως π.χ. Οι διάφορες εκδοχές του Augmentin, του Amoxil κλπ. Έχουν εξαφανιστεί επίσης τα περισσότερα αντιβηχικά. Όπως το Bisolvon κ.α. Και, καθώς επανέρχονται οι σοβαρές ιώσεις… Αρχίζουν και εξαφανίζονται και τα πιο γνωστά αντιπυρετικά… Όπως το Panadol Cold & Flu, το Depon Maximum, το παιδικό Algofren κλπ.

Η αισχροκέρδεια και τα βρώμικα παιχνίδια

Το ‘μυστικό’ που κρύβεται πίσω από αυτές τις ελλείψεις είναι γνωστό σε όλη την κυβέρνηση. Της οποίας ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί κάνουν, απλώς, πως δεν καταλαβαίνουν! Όπως επιβεβαιώνεται, η μεγάλη κομπίνα έχει στηθεί από τις περισσότερες φαρμακαποθήκες και από τους μεγαλύτερους φαρμακεμπόρους. Οι οποίοι αρνούνται να διαθέσουν στο Ελληνικό κοινό τις μεγάλες ποσότητες που εισάγουν ή παράγουν στην Ελλάδα… Και προτιμούν να τα εξάγουν σε άλλα Κράτη, σε τιμές που είναι 4 ή και 5 φορές ακριβότερες!

Για το όργιο αισχροκέρδειας, οι αρμόδιοι Υπουργοί Ανάπτυξης και Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Πλεύρης… Διαβεβαίωναν ότι τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας θα έκαναν εφόδους σε φαρμακαποθήκες και θα υποχρέωναν τους φαρμακεμπόρους να σταματήσουν το όργιο αυτό σε βάρος της υγείας του Ελληνικού λαού. Τελικά, οι έλεγχοι που έγιναν είναι ελάχιστοι και από εκεί και πέρα το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα ξεχάστηκε. Με αποτέλεσμα οι Έλληνες πολίτες να γυρίζουν από φαρμακείο σε φαρμακείο… Ψάχνοντας απελπισμένοι να βρουν τα φάρμακα, που χρειάζονται μέλη της οικογενείας τους… Και να μην κινδυνεύσει η υγεία τους ακόμη και η ζωή τους!

Ιδού, λοιπόν, πως κατήντησαν την Ελλάδα, από Ευρωπαϊκή, να γίνει μία τριτοκοσμική χώρα!…

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button