Χορηγούμενο
ΚΟΣΜΟΣ

Τι συμβαίνει; Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα και στην Κίνα! Εντολή κατάρριψης έδωσε και το Πεκίνο!

Χορηγούμενο

Τα Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα φαίνεται, πως δεν είναι μόνο προνόμιο των ΗΠΑ. Και το Πεκίνο έδωσε εντολή κατάρριψης ΑΤΙΑ, που εντοπίστηκε να πετάει πάνω από την Κίνα και πιο συγκεκριμένα πάνω από την επαρχία Rizhao.

Όπως ανέφεραν πριν λίγο οι κινεζικοί Global Times ένα άγνωστο αντικείμενο εντοπίστηκε να πετά πάνω από την επαρχία Rizhao. Και σύμφωνα με το κρατικό μέσο δόθηκε εντολή στην κινεζική Αεροπορία να το καταρρίψει.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα κινεζική ΜΜΕ η τελευταία θέαση UFO στην Κίνα καταγράφηκε στην παράκτια πόλη Rizhao της Κίνας, καθώς οι κινεζικές αρχές προετοιμάζονταν να το καταρρίψουν στα νερά της ακτής κοντά στην επαρχία Rizhao.

Τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης Global Times ανέφεραν τις θεάσεις και αποκάλυψαν πώς οι αρχές προετοιμάζονταν να καταρρίψουν το UFO.

Οι Global Times ανέφεραν στο Twitter:

«Οι τοπικές ναυτιλιακές αρχές στην επαρχία Shandong της Ανατολικής Κίνας ανακοίνωσαν την Κυριακή ότι εντόπισαν ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο στα νερά, κοντά στην παράκτια πόλη Rizhao, στην επαρχία. Και ετοιμάζονταν να το καταρρίψουν, υπενθυμίζοντας στους ψαράδες να μείνουν ασφαλείς και θα ειδοποιηθούν μέσω μηνυμάτων.”

Όταν ρωτήθηκαν για έναν πιθανό όρο «Εξωγήινος» που εμπλέκεται, οι Αρχές της Κίνας το διέγραψαν λέγοντας:

«UFO σημαίνει αυστηρά αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο, όχι «εξωγήινο αεροσκάφος», απλώς σημαίνει ότι κανείς δεν ξέρει τι είναι ακόμα.”


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button