Ένα πιάτο απόλυτα υγιεινό, που, μάλιστα, θα σας μαγέψει με τα χρώματα και τα αρώματά του. Η προετοιμασία του εύκολη και γρήγορη.
Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και τις αναλυτικές οδηγίες και μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, θα απολαύσετε το απόλυτο super food.
1 kg. μείγμα φρούτα του δάσους (φράουλες, μύρτιλα, σμέουρα, βατόμουρα) φρέσκα ή κατεψυγμένα, που έχουν αποψυχθεί
3 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
¼ κ.γ. κανέλα
1 κ.σ. χυμός λεμονιού
2 φλ. νερό
2 κ.γ. κορν φλάουρ
1 κ.σ. νερό, κρύο
6 κ.σ. κρέμα γάλακτος
1 φλ. μύρτιλα φρέσκα ή κατεψυγμένα για γαρνιτούρα
κλαδάκια φρέσκο θυμάρι η άγριο βασιλικό η μέντα, για γαρνιτούρα
Όταν είναι να την σερβίρουμε ρίχνουμε 1 κ.σ. κρέμα γάλακτος στο κάθε μπολ, γαρνίρουμε με μύρτιλλα και θυμάρι η άγριο βασιλικό η μέντα, και σερβίρουμε.
*Ο σεφ Στέλιος Χατζηνικολάου έχει εργαστεί ως executive Chef στο AMMOS restaurant στην Κυπαρισσία, ως executive Chef στο bistrot Mad Hatters στην Πάρο, στο Helios restaurant, ως Head Chef στο Bahrain στα UAE, στο Hotel Perrakis στην Άνδρο ως Sous Chef και από το 2018 είναι Private Chef και επίσης ιδιοκτήτης του site www.mediterranean-cuisine.com
Σε μια κίνηση επιβράβευσης της συνεισφοράς του δημόσιου υπαλληλικού προσωπικού στην υλοποίηση εθνικών στρατηγικών σχεδίων,…
Άσχημα νέα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ουρουγουανός εξτρέμ, Φακούντο Πελίστρι, υπέστη νέα θλάση κατά…
Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς γνωστοποιήθηκε η απώλεια του πατέρα του.…
Το Υπουργικό Συμβούλιο του Σεπτεμβρίου ενέκρινε τον προγραμματισμό για τη διενέργεια 19.598 μόνιμων προσλήψεων τακτικού…
Μια τραγική εξέλιξη σημειώθηκε στο 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, όπου μια 13χρονη μαθήτρια έχασε…
Οδηγός Επιβίωσης με είδη πρώτης ανάγκης και βασικές προμήθειες που πρέπει να έχετε σε περίπτωση…