Ένα πιάτο απόλυτα υγιεινό, που, μάλιστα, θα σας μαγέψει με τα χρώματα και τα αρώματά του. Η προετοιμασία του εύκολη και γρήγορη.
Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και τις αναλυτικές οδηγίες και μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, θα απολαύσετε το απόλυτο super food.
1 kg. μείγμα φρούτα του δάσους (φράουλες, μύρτιλα, σμέουρα, βατόμουρα) φρέσκα ή κατεψυγμένα, που έχουν αποψυχθεί
3 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
¼ κ.γ. κανέλα
1 κ.σ. χυμός λεμονιού
2 φλ. νερό
2 κ.γ. κορν φλάουρ
1 κ.σ. νερό, κρύο
6 κ.σ. κρέμα γάλακτος
1 φλ. μύρτιλα φρέσκα ή κατεψυγμένα για γαρνιτούρα
κλαδάκια φρέσκο θυμάρι η άγριο βασιλικό η μέντα, για γαρνιτούρα
Όταν είναι να την σερβίρουμε ρίχνουμε 1 κ.σ. κρέμα γάλακτος στο κάθε μπολ, γαρνίρουμε με μύρτιλλα και θυμάρι η άγριο βασιλικό η μέντα, και σερβίρουμε.
*Ο σεφ Στέλιος Χατζηνικολάου έχει εργαστεί ως executive Chef στο AMMOS restaurant στην Κυπαρισσία, ως executive Chef στο bistrot Mad Hatters στην Πάρο, στο Helios restaurant, ως Head Chef στο Bahrain στα UAE, στο Hotel Perrakis στην Άνδρο ως Sous Chef και από το 2018 είναι Private Chef και επίσης ιδιοκτήτης του site www.mediterranean-cuisine.com
Δεν θα πιστεύετε το τι συμβαίνει στον οργανισμό μας όταν τρώμε τα κουκούτσια από το…
Σοκ και τρόμος στον Ασπρόπυργο όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ και πυροβόλησαν με καραμπίνα τρία μικρά…
Ο πρόεδρος της EuroLeague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, έδωσε συνέντευξη όπου αναφέρθηκε σε σημαντικά θέματα. Από συναντήσεις…
Ορισμένοι ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ έχουν τεθεί εκτός των βασικών πλάνων του προπονητή Ντε Τσέρμπι και…
Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα βοήθειας της Αλβανίας για την κατάσβεση της μεγάλης δασικής…
Το εργοτάξιο για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τις εργασίες…