Ένα πιάτο απόλυτα υγιεινό, που, μάλιστα, θα σας μαγέψει με τα χρώματα και τα αρώματά του. Η προετοιμασία του εύκολη και γρήγορη.
Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και τις αναλυτικές οδηγίες και μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, θα απολαύσετε το απόλυτο super food.
1 kg. μείγμα φρούτα του δάσους (φράουλες, μύρτιλα, σμέουρα, βατόμουρα) φρέσκα ή κατεψυγμένα, που έχουν αποψυχθεί
3 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
¼ κ.γ. κανέλα
1 κ.σ. χυμός λεμονιού
2 φλ. νερό
2 κ.γ. κορν φλάουρ
1 κ.σ. νερό, κρύο
6 κ.σ. κρέμα γάλακτος
1 φλ. μύρτιλα φρέσκα ή κατεψυγμένα για γαρνιτούρα
κλαδάκια φρέσκο θυμάρι η άγριο βασιλικό η μέντα, για γαρνιτούρα
Όταν είναι να την σερβίρουμε ρίχνουμε 1 κ.σ. κρέμα γάλακτος στο κάθε μπολ, γαρνίρουμε με μύρτιλλα και θυμάρι η άγριο βασιλικό η μέντα, και σερβίρουμε.
*Ο σεφ Στέλιος Χατζηνικολάου έχει εργαστεί ως executive Chef στο AMMOS restaurant στην Κυπαρισσία, ως executive Chef στο bistrot Mad Hatters στην Πάρο, στο Helios restaurant, ως Head Chef στο Bahrain στα UAE, στο Hotel Perrakis στην Άνδρο ως Sous Chef και από το 2018 είναι Private Chef και επίσης ιδιοκτήτης του site www.mediterranean-cuisine.com
Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Μαζωνάκη; Ξανά στο Δρομοκαΐτειο σήμερα ο αγαπημένος τραγουδιστής; Ο Γιώργος…
Ερευνητές υποστηρίζουν ότι δύο από τα πιο γνωστά θαύματα του Ιησού, αυτά της «Θαυματουργής Διανομής…
Μέσα από μια πρόσφατη αρχαιολογική ανακάλυψη στη Συρία, αναδεικνύεται για άλλη μια φορά ο τεράστιος…
Σήμερα, 21 Αυγούστου, το Ορθόδοξο Εορτολόγιο τιμά τη μνήμη σημαντικών μορφών της Εκκλησίας. Όπως ο…
Έρχεται νέος Αττίλας; Ο Ερντογάν διπλασιάζει τα στρατεύματα στην Κατεχόμενη Κύπρο... Η αναδιοργάνωση και η…
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή Πετράλωνα του Δήμου Μεσσήνης, όταν ξέσπασε φωτιά…