Αν και το τηγανητό αυγό θεωρείται ένα απλό πιάτο, η τελειότητά του κρύβει ένα μυστικό. Το οποίο δεν είναι άλλο από τη σωστή θερμοκρασία. Ξεχάστε την παραδοσιακή μέθοδο με το καυτό τηγάνι και το λάδι που πιτσιλάει.
Το μυστικό για ένα τέλειο τηγανητό αυγό είναι να ξεκινήσετε με κρύο τηγάνι και κρύο μάτι κουζίνας. Απλώστε λάδι και σπάστε το αυγό. Στη συνέχεια, ανάψτε το μάτι σε μέτρια προς χαμηλή θερμοκρασία. Με αυτόν τον τρόπο, το αυγό ψήνεται αργά και ομοιόμορφα, με αποτέλεσμα ο κρόκος να παραμένει μελάτος και το ασπράδι να είναι τέλεια ψημένο, χωρίς σκληρά σημεία. Για καλύτερο αποτέλεσμα, προτιμήστε λάδι αντί για βούτυρο, καθώς το βούτυρο καίγεται πιο εύκολα και μπορεί να αλλοιώσει τη γεύση.
Φωτιά μέσα στη νύχτα στη Βάρη Αττικής στη Λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου! Επί τόπου ισχυρές…
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το βράδυ της Τετάρτης 6 Αυγούστου. Έπειτα από την εκδήλωση…
Εχθρική ενέργεια -μετά τη Λιβύη- και από την Αίγυπτο με στόχο την ελληνική υφαλοκρηπίδα νότια…
Μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης στο «Γ. Καλαφάτης» την Τετάρτη, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος…
Σύμφωνα με αρχαιολογικά ευρήματα, όπως έγγραφα, νομίσματα και εμπορεύματα, οι άνθρωποι στον αρχαίο κόσμο ταξίδευαν…
Τα παραθαλάσσια θέρετρα της Ιταλίας αντιμετωπίζουν φέτος μείωση του τουρισμού κατά 15%. Με την Καλαβρία…