Αν και το τηγανητό αυγό θεωρείται ένα απλό πιάτο, η τελειότητά του κρύβει ένα μυστικό. Το οποίο δεν είναι άλλο από τη σωστή θερμοκρασία. Ξεχάστε την παραδοσιακή μέθοδο με το καυτό τηγάνι και το λάδι που πιτσιλάει.
Το μυστικό για ένα τέλειο τηγανητό αυγό είναι να ξεκινήσετε με κρύο τηγάνι και κρύο μάτι κουζίνας. Απλώστε λάδι και σπάστε το αυγό. Στη συνέχεια, ανάψτε το μάτι σε μέτρια προς χαμηλή θερμοκρασία. Με αυτόν τον τρόπο, το αυγό ψήνεται αργά και ομοιόμορφα, με αποτέλεσμα ο κρόκος να παραμένει μελάτος και το ασπράδι να είναι τέλεια ψημένο, χωρίς σκληρά σημεία. Για καλύτερο αποτέλεσμα, προτιμήστε λάδι αντί για βούτυρο, καθώς το βούτυρο καίγεται πιο εύκολα και μπορεί να αλλοιώσει τη γεύση.
Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η νέα προκήρυξη 4ΓΒ/2025 του ΑΣΕΠ, η οποία προβλέπει την πλήρωση συνολικά…
Μια εκτεταμένη δράση επιμόρφωσης για 40.000 δημοσίους υπαλλήλους Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΥΕ και ΔΕ)…
Στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πρεσάρισμα», ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Διονύσης…
Τραγικό τέλος επεφύλαξε η μοίρα σε έναν 22χρονο φοιτητή, ο οποίος άφησε την τελευταία του…
Νέα βαριά απώλεια για τη Φαίη Σκορδά... Τι πυροδότησε το ξαφνικό πρόβλημα της υγείας της;…
Γιάννης Πλούταρχος: Η εμμονική θαυμάστρια που είχε κάνει τη ζωή του τραγουδιστή Κόλαση αποκαλύφθηκε και…